Nintendo na tento týden naplánovalo půlhodinový Direct věnovaný Splatoon 3
i Zdroj: Nintendo
Splatoon 3 Novinka Nintendo na tento týden naplánovalo půlhodinový Direct věnovaný Splatoon 3

Nintendo na tento týden naplánovalo půlhodinový Direct věnovaný Splatoon 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 16:55

Z aktuálního lineupu “domácích” titulů Nintenda nám je aktuálně nejblíže třetí Splatoon, firma ho tedy plánuje tradičně zpropagovat skrz obsáhlejší pohled ve streamu Nintendo Direct. Ten proběhne 10. srpna od 15:00 středoevropského času a nabídne celkem 30 minut věnovaných multiplayerové akci.

Reklama

  • Ve středu v 15:00 našeho času proběhne Nintendo Direct věnovaný Splatoon 3

Na pokračování Splatoonu fanoušci čekají od února loňského roku, kdy byla hra původně oznámena, a vydání by se měli dočkat 9. září. Připomeňme, že se se hrou vrátí poutavý koncept multiplayerových zápolení, kde hráči doslova hájí barvy svého týmu se zbraněmi metajícími inkoust. Ostatně se z minula vrátí absolutní většina hratelnostních prvků, čekají nás ale i novinky v podobě čerstvých zbraní (inkoustový luk) nebo nového příběhového režimu Return of the Mammalians.

Součástí bude i nová verze povedeného kooperativního režimu Salmon Run, nejvýznamnější novinky ve dvojce. Hra také bude vůbec první se speciální edicí OLED Switche se stylovou dvojicí Joy-Conů a zeleně pocákaným Dockem.

Doufejme, že Direct přinese podrobnější informace o dalších novinkách, neb zatím Splatoon 3 vypadá jen jako velmi mírná evoluce předchůdce. Moudřejší budeme už ve středu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama