NHL 22 představuje všechny hráče se schopnostmi X-Factor. Je mezi nimi i jeden Čech
i Zdroj: Hrej.cz
NHL 22 Novinka NHL 22 představuje všechny hráče se schopnostmi X-Factor. Je mezi nimi i jeden Čech

NHL 22 představuje všechny hráče se schopnostmi X-Factor. Je mezi nimi i jeden Čech

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 9. 2021 16:35

Jednou z největších hratelnostních novinek letošního ročníku virtuálního hokeje NHL je bezpochyby systém schopností X-Factor. Ta určitým hráčům přiděluje speciální perky, které jim dávají výhodu nad protivníky, a při tom vychází ze schopností jejich skutečných předloh. Autoři nyní představili všech padesát hokejistů, kteří se vyznačují unikátními schopnostmi.

Reklama

  • Autoři NHL 22 zveřejňují všechny hráče se schopnostmi X-Factor
  • Je mezi nimi i David Pastrňák

X-Factor ability se dělí do šesti typů. Své vlastní specializace mají střelci, bruslaři, inteligentní hokejisté, nahrávači, obránci a brankáři. Každá kategorie má pak několik speciálních odznaků. Některé jsou unikátní jednomu konkrétnímu skutečnému hokejistovi (a později je může získat i váš virtuální profík), jiné jsou o něco obvyklejší a některé zatím žádnou reálnou předlohu nemají a čekají čistě jen na vytvořené hráče.

Svou unikátní schopnost má například Auston Matthews s odznakem Shock and Awe. Ten zvyšuje přesnost a sílu střel v době těsně po úspěšném provedení blafáku. Jediný Sidney Crosby se pyšní odznakem Beatiful Backhand, který výrazně zvyšuje účinnost bekhendových střel. Naopak hned tři hokejisté, Mark Scheifele, Jake Guentzel a česká superstar David Pastrňák dokážou lépe pálit z připravených pozic z dálky díky odznaku Shnipe.

Connor McDavid ve hře potvrdí svou legendární ohromnou rychlost odznakem Wheels, Kris Letang zase díky unikátní schopnosti In Reverse umí bruslit pozadu stejně rychle jako popředu. Gólman Carey Price díky ocenění Post To Post dokáže provádět rychlejší a efektivnější zákroky od tyči k tyči.

NHL 22 představuje všechny hráče se schopnostmi X-Factor. Je mezi nimi i jeden Čech
i Zdroj: Hrej.cz

Kompletní seznam i s vysvětlivkami (v angličtině) najdete zde. My jsme zatím zvědaví, jak se tyto schopnosti projeví přímo ve hře a zda budou na ledě skutečně patrné. NHL 22 vychází na Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5 15. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama