NetherRealm potvrdilo první DLC k Mortal Kombat 1. Na scénu přijde Homelander i Omni-Man
i Zdroj: NetherRealm
Mortal Kombat 1 Novinka NetherRealm potvrdilo první DLC k Mortal Kombat 1. Na scénu přijde Homelander i Omni-Man

NetherRealm potvrdilo první DLC k Mortal Kombat 1. Na scénu přijde Homelander i Omni-Man

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 7. 2023 10:30

Přibližně ve stejné době, kdy se potvrdilo, že Mortal Kombat 1 vyjde 17. září, došlo na spekulace, jaké DLC první postavy dostane. Mezi největšími byly (anti)hrdinové superhrdinských seriálů. V případě seriálu The Boys (česky Banda) mělo jít přímo o hlavního záporáka Homelandera. U seriálu Peacemaker mělo jít zase o titulní postavu – a třeba u seriálu Invincible mělo jít o Omni-Mana. Vše se nyní potvrzuje a my tak víme, že tyto postavy skutečně dorazí.

Reklama

  • NetherRealm potvrdilo první DLC bojovníky pro Mortal Kombat 1
  • Vystupuje mezi nimi Peacemaker, Homelander i Omni-Man

Studio NetherRealm vše oznámilo najednou v rámci jednoho ze svých souhrnu. Celou předváděčku spáchala přímo na stávajícím Comic-Conu v San Diegu, kde ukázala i trailery, jež DLC odhalily. 

Mimo toho, že jsme se tak nedávno konečně podívaly na známé postavy, jako Li Mei, Tanyu nebo Baraku, přichází teď i to, kdo přesně navštíví první DLC – a také kolik jich bude.

Ačkoli některé z nich už asi nemusíme představovat, pro pořádek řekněme, že šlo celkem o šest bojovníků ve složení: 

  • Ermac, 
  • Quan Chih, 
  • Takeda,
  • Peacemaker, 
  • Homelander 
  • a Omni-Man. 

Jak už z toho tedy vyplývá, do hry se vrací veteráni i relativní nováčci. Quan Chi a Ermac jsou rozhodně zástupci první skupiny, neboť v komunitě patří již dlouho ke známým postavám, zatímco Takeda je více nováčkem. Je to vlastní syn Kenshiho Takahashiho, jenž v sérii poprvé vystoupil v Mortal Kombat 10, což znamená, že se ohřál jen ve dvou hrách – Mortal Kombat 10 a 11–, kde ve druhé navíc sehrál jen cameo.

Pokud je o vzhled zbylých crossover bojovníků, zde byla ukázka poměrně jasná. Nové postavy, které dřív hrály ve svém hraném či animovaném seriálu (nebo u Peacemakera i filmu), budou z velké části vizuálně založeny na svých známých protějšcích – a tedy až na Omni-Mana na podobě herců.

Peacemaker tedy na první pohled vypadá jako Johna Cena, kdežto Homelander jako Anthony Starr. Není však známo, zda tak budou i znít, resp. zda budou mít i hlasy herců. Pro kontext je totiž třeba vědět, že ačkoli Sylvester Stallone a Peter Weller namluvili své postavy Ramba a RoboCopa pro MK11, Terminátora tam již Arnold nenamluvil, a je tedy možné, že se situace bude opakovat.

Na druhou stranu, je otázkou kdy, když uvážíme okolnosti vydání. Co se týče DLC DLC, víme totiž jen to, že Homelander byl jediný, kdo dostal také okno vydání – a to ještě relativně vzdálené. Ve hře se objeví až někdy s jarem 2024, přičemž celý tento balíček obsáhne vedle toho i týdenní předčasný přístup ke každé postavě a také oznámený skin Jean-Claude Van Damma pro Johnnyho Cage.

Mortal Kombat 1 nabídne českého bojovníka. Bude to brutální řežba
i Zdroj: NetherRealm Studios / Mortal Kombat 1 press kit

Mortal Kombat 1 nabídne českého bojovníka. Bude to brutální řežba

Vývojáři očekávaného Mortal Kombat 1 uvedli zbrusu nový trailer, který představuje několik nových bojovníků. Předně jde o…

7. 7. 2023 09:40
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama