Finish him! Mortal Kombat 1 přinese zásadní novinku pro fanoušky krvavých fatalit
i Zdroj: NetherRealm Studios / Mortal Kombat 11 press kit
Mortal Kombat 1 Novinka Finish him! Mortal Kombat 1 přinese zásadní novinku pro fanoušky krvavých fatalit

Finish him! Mortal Kombat 1 přinese zásadní novinku pro fanoušky krvavých fatalit

Jakub Fišer

Jakub Fišer

30. 6. 2023 09:30

Mortal Kombat 1 dorazí již v září toho roku a očekává se, že půjde o velký svátek pro fanoušky bojovek. Aktuálně unikají informace z nedávno uskutečněné uzavřené beta verze a vypadá to, že se mají na co těšit fanoušci morbidních a krvavých fatalit.

Reklama

  • Mortal Kombat 1 dorazí již v druhé polovině měsíce září
  • Zdroj nyní přichází s tím, že fatality budou prováděny mnohem jednodušším způsobem

Server Kotaku, který měl přístup do zmíněného beta testu, zatím letmo hodnotí hru jako povedený titul, který možná není nijak inovativní, ale přináší zažité a funkční postupy, které všichni známe a máme je rádi.

Minimálně jednu celkem zásadní novinku si však Mortal Kombat 1 osvojil. Brutální krvavé zakončení souboje, známe jako „fatalita“, lze nyní provést mnohem jednodušším způsobem. Na rozdíl od minulých her letos zmizí nutnost kontrolovat, jak daleko od protivníka stojíte. Zkrátka uděláte patřičnou kombinaci tlačítek, která je navíc minimálně u té základní fatality pro všechny bojovníky stejná, jak uvádí Kotaku.

„Poprvé po 20 letech již při provádění fatality nezáleží na rozestupech: můžete se postavit kamkoli na obrazovku a provést fatalitu. A kombinace tlačítek k provedení je absurdně jednoduchá a společná pro všechny postavy: stisknete Dolů, Dolů a Křížek, respktive tlačítko A,“ vyplývá z herního testu dle Kotaku.

Mortal Kombat 1 dorazí na všechny podporované platformy (PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S a Nintendo Switch) již 19. září 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama