Mortal Kombat 1 nabídne českého bojovníka. Bude to brutální řežba
i Zdroj: NetherRealm Studios / Mortal Kombat 1 press kit
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 nabídne českého bojovníka. Bude to brutální řežba

Mortal Kombat 1 nabídne českého bojovníka. Bude to brutální řežba

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 7. 2023 09:40 1

Vývojáři očekávaného Mortal Kombat 1 uvedli zbrusu nový trailer, který představuje několik nových bojovníků. Předně jde o klan Lin Kuei a návrat několika postav, které se v sérii objevovaly již v minulosti – ať už jako hratelné, nebo jen příběhové postavy.

Reklama

  • Mortal Kombat 1 obohatí dvojice známých bojovníků: Rain a Smoke
  • Postava Smoke je dokonce původem česká, vlastním jménem Tomáš Vrbada

Z posledního Mortal Kombat 11 se vrací polobůh Rain, který ovládá vodu a všechny možné druhy počasí. Ať už bude jeho příběh jakkoliv zajímavý, jako postava vypadá parádně – umí se dokonce teleportovat pomocí vodních vírů, anebo soupeře do jednoho takového víru „spláchnout“.

Pro našinec bude ale zajímavější druhá postava – bojovník a později kyborg Smoke. Původ kouřového bojovníka totiž je z České republiky, vlastním jménem se jmenuje Tomáš Vrbada. Ten se poprvé objevil v Mortal Kombat 3 a pak se vrátil v revitalizovaném Mortal Kombat z roku 2011.

Kromě těchto dvou válečníků Netherrealmu se ve hře objeví více bojovníků z klanu Lin Kuei: coby kameo postavy, které vám mohou pomáhat v souboji, se objeví kyborzi Cyrax a Sektor nebo ledová žena Frost.

Kromě Raina a Smoka byly pro Mortal Kombat 1 potvrzeny ještě tyto hratelné postavy: Johnny Cage, Kenshi, Kitana, Sub-Zero, Scorpion, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Raiden a Shang Tsung (poslední jmenovaný prostřednictvím předobjednávky). Titul vychází pro PC, Nintendo Switch a novou generací konzolí už 19. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama