Nepříliš povedený remake Destroy All Humans! 2 si můžete vyzkoušet v bezplatném demu i na konzolích
i Zdroj: THQ Nordic
Destroy All Humans! 2 - Reprobed Novinka Nepříliš povedený remake Destroy All Humans! 2 si můžete vyzkoušet v bezplatném demu i na konzolích

Nepříliš povedený remake Destroy All Humans! 2 si můžete vyzkoušet v bezplatném demu i na konzolích

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 10. 2022 09:55

Srpnový remake Destroy All Humans! 2 Reprobed sice kritiky, včetně našeho Zdeňka, příliš nenadchnul. K hráčům ale přistupuje s dnes neobvyklou možností zkoušky prostřednictvím demoverze. Ta byla původně dostupná jen v létě na Steamu, teď se konečně podívá i na konzolové platformy.

Reklama

  • Destroy All Humans! 2 Reprobed nabídne demo na PC a konzolích

Vydavatelství THQ Nordic to oznámilo na svých oficiálních sociálních sítích. Demoverze vám umožňuje v kůži šíleného mimozemšťana Crypta zpustošit San Francisco šedesátých let a vyzkoušet některé z šílených zbraní, které série Destroy All Humans nabízí. V plné hře se pak podíváte do celého světa a prostředků k likvidaci hloupého lidstva dostanete ještě mnohem více.

Remake šestnáct let starého titulu navazoval na omlazenou verzi prvního dílu, která se u hráčů těšila slušné přízni. Recenze dvojky už ale byly slabší. Zdeněk hře vytýkal především to, že oproti jedničce přináší minimum inovací nebo změn, a stane se rychle vyčerpávající a tuctovou zábavou bez zajímavějších designových nápadů.

Otázkou zůstává, zda se THQ pustí i do remaků dalších, méně oblíbených pokračování. Ta už nevznikala pod hlavičkou Pandemic Studios. Třetí díl Destroy All Humans! Big Willy Unleashed vyšel pouze na Wii, čtvrté Destroy All Humans! Path of the Furon po problémech s vývojem dorazilo na Xbox 360 a PlayStation 3. Obě pokračování ale i v době vydání čelila negativním recenzím.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama