Neobyčejně úspěšný žánrový mix Inscryption rozdá karty i na konzolích PlayStation
i Zdroj: Daniel Mullins / Devolver Digital
Novinka Neobyčejně úspěšný žánrový mix Inscryption rozdá karty i na konzolích PlayStation

Neobyčejně úspěšný žánrový mix Inscryption rozdá karty i na konzolích PlayStation

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 7. 2022 09:30

Co vznikne, když se smíchá budování karetního balíčku s psychologickým hororem, únikovkou a rogue-like prvky? Pokud jste si vzpomněli na Inscryption, trefili jste se přímo do černého. Kartám brzy propadnou i hráči na konzolích PlayStation.

Reklama

  • Inscryption zamíří na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5
  • Termín vydání zatím prozrazen nebyl

Za hrou stojí Daniel Mullins, autor Pony Island a The Hex. Karetní novinka byla ještě před vydáním považována za jednu z nejočekávanějších nezávislých her loňského roku. A sluší se dodat, že se její kvality prakticky okamžitě po vydání potvrdily.

Je tedy naprosto logické, že se Mullins pokouší tento klenot doručit i dalším hráčům. Hra zatím byla potvrzena pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5, termín vydání ovšem prozrazen nebyl. Jako důkazní materiál poslouží přiložený trailer přímo od Sony.

Inscryption využije možností ovladače, skrze repráček na vás budou pořvávat potvory na jednotlivých kartičkách. Světlo gamepadu zase bude reflektovat osvětlení v místnosti, kde se odehrává vskutku podezřelá karetní partie. Další detaily se dozvíme v následujících měsících.

Inscryption je zatím k dispozici pouze na Steamu, kde si vede skvěle. Začátkem letošního roku hra pokořila metu jednoho milionu prodaných kusů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama