Nejhorší ředitel v historii. Klíčovou postavu v Hogwarts Legacy si „zahraje“ známý britský herec
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Nejhorší ředitel v historii. Klíčovou postavu v Hogwarts Legacy si „zahraje“ známý britský herec

Nejhorší ředitel v historii. Klíčovou postavu v Hogwarts Legacy si „zahraje“ známý britský herec

Jakub Fišer

Jakub Fišer

11. 1. 2023 19:20

Objevilo se nové oficiální video z vývoje Hogwarts Legacy, které poodhaluje příběh hry. Soustředí se totiž na ředitele Školy čar a kouzel v Bradavicích, kterého si s chutí nadaboval oblíbený britský herec a komik Simon Pegg.

Reklama

  • Hogwarts Legacy představuje klíčovou postavu ředitele Bradavic
  • Postavu Phinease Nigelluse Blacka namluví herec Simon Pegg
  • Hra vychází 10. února na PC a konzole aktuální generace

Simon Pegg propůjčil v chystaném kouzelnickém RPG hlas Phineasu Nigellusu Blackovi, prapradědečkovi Siriuse Blacka a dle knihy také nejméně oblíbeném řediteli bradavické školy. O tom se budou moci hráči přesvědčit na vlastní smysly, Hogwarts Legacy se totiž odehrává právě za ředitelování Blacka.

„Je to prostě tak trochu idiot,“ prohlásil na adresu své postavy Simon Pegg. Postava je podle traileru arogantní a chová se nadřazeně. „Nemyslím si, že by měl zájem na tom, aby se děti vzdělávaly nebo aby byl nějakým způsobem vzorem. Chtěl prostě jenom ten post ředitele školy,“ doplnil medailonek postavy Pegg.

52letý Simon Pegg je oblíbeným hercem, komikem, dabérem a také scénáristou. Zahrál si například ve filmovém Star Treku nebo v ikonické Cornetto trilogii (filmy Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení a U Konce světa). Zkušenost má i s dabingem – svůj hlas propůjčil mimo jiné lasičce Buck z Doby ledové nebo Benu Finnovi z videohry Fable III

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama