Hogwarts Legacy bylo znovu odloženo, zpoždění se však týká pouze některých konzolí
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy bylo znovu odloženo, zpoždění se však týká pouze některých konzolí

Hogwarts Legacy bylo znovu odloženo, zpoždění se však týká pouze některých konzolí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2022 07:30

Mezi nejočekávanější hry příštího roku bezesporu patří také Hogwarts Legacy. Potterheadi z celého světa si mumlají zaklínadla, aby hru uchránili od dalšího odkladu, k němu ale bohužel opravdu došlo.

Reklama

  • Hogwarts Legacy se na některých konzolích opozdí
  • Na PlayStation 4 a Xbox One dorazí 4. dubna
  • Na Nintendo Switch až 25. července
  • Na PC a konzolích aktuální generace vyjde 10. února

Posunutí termínu vydání se naštěstí týká pouze konzolí minulé generace. Na PlayStation 4 a Xbox One hra dorazí 4. dubna, úplně poslední vlak do Bradavic vyjede 25. července, a to v případě konzole Nintendo Switch. Autoři odklad vysvětlují tím, že chtějí na všech platformách doručit ten nejlepší možný herní zážitek, na což zkrátka potřebují více času.

Pokud hrajete na PC či konzolích PlayStation 5 a Xbox Series, pak se můžete přihlásit ke studiu už 10. února. A pokud se rozhodnete investovat do Deluxe edice, pak se dostanete do přípravného kurzu, který začne o tři dny dříve.

V případě verzí pro PC a konzole aktuální generace zřejmě žádné další zpoždění nehrozí, vývojáři ostatně oznámili, že už jsou gold. Začíná tedy příprava úvodního updatu, na který mají tvůrci dostatek času.

Pokud se potřebujete správně naladit, tak si dnes večer pusťte oficiální stream, v němž dojde na další gameplay ukázku. Autoři již avizovali, že názorně předvedou, jak se létá na koštěti, chystá se také setkání s trollem a dalšími kouzelnými tvory. Vysílání začne v 19:00 hodin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama