Naše hra není podvod, dušují se autoři survivalu Palworld
i Zdroj: Pocketpair
Novinka Naše hra není podvod, dušují se autoři survivalu Palworld

Naše hra není podvod, dušují se autoři survivalu Palworld

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2024 08:00

Od zítřka bude k dispozici netradiční survival Palworld, který hned na první pohled připomíná staré dobré pokémony. Studio Pocketpair nyní slibuje, že hra rozhodně není žádný podvod.

Reklama

  • Studio Pocketpair odpovědělo na nejčastější dotazy
  • V jedné z otázek zdůraznilo, že Palworld není podvod

V herní branží se najde plno pochybných projektů, jejichž autoři se snaží především vylákat z lidí peníze. U hráčů lze vypozorovat narůstající nedůvěru, jako příklad lze uvést počin The Day Before, podoba předběžného přístupu byla na hony vzdálená původní vizi, což autorům nakonec zlomilo vaz.

Pochyby evidentně zaznamenali také tvůrci online survivalu Palworld, čemuž napovídají nedávno zveřejněné otázky a odpovědi na Steamu. „Je tato hra podvod? Nebo se jedná o MMO, které vydělává peníze, či hru s virtuální měnou?” zaznívá v poslední otázce.

Formule nebo MMO inspirované Pokémony. Microsoft odhalil další novinky v Game Passu
i Zdroj: Electronic Arts

Formule nebo MMO inspirované Pokémony. Microsoft odhalil další novinky v Game Passu

Do konce ledna ještě bude co hrát, obzvlášť pokud si předplácíte Game Pass. Microsoft již vyložil karty a prozradil, jaké…

17. 1. 2024 09:53

„Není to podvod a určitě bude vydána 19. ledna. Palworld je typická Steam hra – jednou si ji koupíte a je vaše navždy. Po vydání sice možná budeme uvažovat o rozšířeních, ale o tom se budeme bavit všichni společně, jako komunita, až nastane správný čas,” slíbili vývojáři. 

O tom, že se nejedná o podvod, svědčí i fakt, že hra vyjde také na konzolích Xbox Series, navíc rovnou v Game Passu. Microsoft by zřejmě nekalé úmysly zavčasu odhalil. 

O hře se mluví jako o variaci na pokémony, v tomto případě však dojde i na palné zbraně. Více prozrazuje přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama