Naraka: Bladepoint přechází do free to play modelu. Důvodem údajně není nedostatek hráčů
i Zdroj: 24 Entertainment / Naraka press kit
Novinka Naraka: Bladepoint přechází do free to play modelu. Důvodem údajně není nedostatek hráčů

Naraka: Bladepoint přechází do free to play modelu. Důvodem údajně není nedostatek hráčů

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

17. 7. 2023 04:00 7

Po dvou letech od vydání, se akční Battle royale otevřel všem hráčům. Nejenom pro PC, ale i pro ostatní platformy.

Reklama

  • Free to Play odstartoval už ve čtvrtek
  • Předností jsou rychlé souboje a rozlehlé mapy pro 60 lidí
  • V rámci oslav je nachystaný i nový obsah

Od vydání Naraka: Bladepoint uběhly už dva roky. V rámci tohoto výročí se vývojářské studio 24 Entertainment rozhodlo svou debutovou hýčkanou hru otevřít všem. Stalo se tak už ve čtvrtek, 13. července a s přechodem do free to play modelu započal i speciální event, kterého se může aktuálně zúčastnit každý.

To se netýká jen PC hráčů, ale i majitelů PS5 a Xbox One, X a S. Nouzí o aktivní hráčskou komunitu přitom rozhodně netrpí. Těsně před vstupem do free to play modelu, překročila hranici 20 miliónů unikátních uživatelů.

Předností této Battle royale akce jsou především rychlé a oku líbivé souboje zblízka. Kombinují v sobě pohotové úhyby, blokování nepřátelských útoků a divoká komba. To vše se může klidně odehrávat několik metrů nad zemí, hlavně díky mechanice Grapling Hook – samonavíjecího háku.

Mapy jsou koncipované pro 60 lidí. Do zápasů můžete vkročit jako osamělý lovec, nebo s až dvěma dalšími přáteli v týmu. Krom toho hra nabízí několik dalších solo příběhových výzev a sezónní eventy, za které získáte unikátní odměny v podobě prestižních titulů nebo oblečků pro oblíbené postavy.

Oslavy s sebou přinášejí i očekávané novinky, které stálí hráči nadšeně vyhlížejí. Včetně režimu 12v12 nazvaného Capture The Spirit Well, dalšího typu zbraní (Dual Halberd) a nové hrdinky jménem Tessa, která vládne vodní magií.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama