Naraka: Bladepoint dostává kooperativní kampaň pro tři hráče. Tvůrci nastiňují také novou mapu
i Zdroj: 24 Entertainment
Novinka Naraka: Bladepoint dostává kooperativní kampaň pro tři hráče. Tvůrci nastiňují také novou mapu

Naraka: Bladepoint dostává kooperativní kampaň pro tři hráče. Tvůrci nastiňují také novou mapu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 8. 2022 09:00

Vývojáři z 24 Entertainment, kteří spadají pod čínské NetEase, vydali novou aktualizaci k Naraka: Bladepoint – fantasy battle royalu až pro 60 hráčů, který vyšel loni na PC a letos v červnu na Xbox Series. Aktualizace s názvem Showdown pak naopak přináší stejnojmenný režim kampaně pro více hráčů. Spíše kompetitivní hra se tak nově začíná přiklánět i ke kooperativnímu hraní.

Reklama

  • Naraka: Bladepoint se nedlouho po příchodu na Xbox Series rozrůstá o kooperativní kampaň
  • Zahrát si ji mohou až tři hráči, kteří v souboji proti vlnám nepřátel svádějí bitvu o drahocenné odměny
  • Na 19. srpna je plánována také nová mapa Holoroth 

Kampaň Showdown zahrnuje skupinu tří hráčů, která aby se postaví sérii výzev ve dvou fázích. První fáze zahrnuje boj proti hordám nepřátel, kteří se na mapě objevují s rostoucí obtížností i počtem. Jak obtížnost narůstá, trio bude muset komunikovat a spolupracovat stále lépe, aby přežilo a zvítězilo. Showdown následně vrcholí druhou zmíněnou fází, která představuje souboj s bossem. Hráči se zde postaví démonskému Omnimu, který podle tvůrců způsobil vše špatné, co hráče postihlo.

Při spuštění režimu budou mít hráči na výběr ze čtyř hrdinů: Kurumi, Tarka, Valda a Viper. Každá z nich je vybavena vlastní unikátní sadou zbraní pro boj na blízko i na dálku, přičemž vše je možné vylepšit. Progrese je totiž nedílnou součástí celého zážitku. Hráči jsou odměňováni za svůj úspěch, každá postava může být vylepšena a rovněž obdařena o nové vybavení. Jak každý hrdina navíc buduje svou sílu, týmy mohou postupovat k vyšším obtížnostem a bojovat o lepší odměnu.

Pokud se trochu vzdálíme od kampaně, studio taktéž oznámilo, že už 19. srpna dorazí také nová multiplayerová mapa. S názvem Holoroth obsáhne celý nový region posetý pouštěmi i zasněženými oblastmi, stejně jako funkcemi ovlivňující hratelnost, jako je systém počasí, interaktivní objekty a pasti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama