Namažte ložiska a doplňte zásobníky, do Armored Core VI se řítí hodnocené zápasy
i Zdroj: Bandai Namco / FromSoftware
Armored Core VI: Fires of Rubicon Novinka Namažte ložiska a doplňte zásobníky, do Armored Core VI se řítí hodnocené zápasy

Namažte ložiska a doplňte zásobníky, do Armored Core VI se řítí hodnocené zápasy

David Bernard

David Bernard

18. 12. 2023 18:30

Boj nepočká. Nejnovější aktualizace pro Armored Core VI: Fires of Rubicon přinese hodnocené zápasy, žebříčky, nové vybavení a v neposlední řadě i další multiplayerové mapy.

Reklama

  • Armored Core VI: Fires of Rubicon nabídne hodnocené zápasy
  • Součástí updatu budou i nové mapy a vybavení
  • Aktualizace vychází jíž 19. prosince, a to na všechny dostupné platformy

Světoznámé herní studio FromSoftware oznámilo vydání významné aktualizace pro Armored Core VI: Fires of Rubicon. Ta dorazí již 19. prosince, a to na všechny dostupné platformy. Srdcem updatu je přidání funkce hodnocených zápasů, ve kterých budete moci zápolit o pořadí v žebříčku těch nejlepších pilotů. Součástí aktualizace jsou i nové PVP mapy, vybavení a možnost personalizace herní přezdívky. Již nyní se můžete podívat na upoutávku, kterou do světa vypustila vydavatelská společnost Bandai Namco.

Hra Armored Core VI: Fires of Rubicon je dostupná pro PC a herní konzole současné i minulé generace. Díky náročným a propracovaným soubojům, zasazeným do vizuálně líbivého sci-fi prostředí, se titul setkal s velmi pozitivním přijetím. V naší recenzi si odnesl krásných devět bodů z deseti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama