Armored Core 6 přináší novinky: hra v zápasech uvítá až 6 hráčů a dostane vlastní Xbox Series X
i Zdroj: FromSoftware
Armored Core VI: Fires of Rubicon Novinka Armored Core 6 přináší novinky: hra v zápasech uvítá až 6 hráčů a dostane vlastní Xbox Series X

Armored Core 6 přináší novinky: hra v zápasech uvítá až 6 hráčů a dostane vlastní Xbox Series X

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 8. 2023 09:55

Přenos k Armored Core 6, který byl oficiálně oznámen včera a odvysílán ještě dnes ráno, přinesl další informace o chystaném titulu FromSoftu. První střípky informací začaly přitom unikat už dříve. V rámci včerejšího odpoledne vývojáři například odhalili, že kromě hry chystají i limitovanou edici Xbox Series X, načež okomentovali i prvky multiplayeru, které poté doplnili během vysílání.

Reklama

  • FromSoftware přinesl několik detailů o multiplayeru Armored Core 6 
  • Hra nabídne zápasy 1v1 a 3v3 se sledováním skóre i nastavením času
  • Odhalena byla i nová edice Xbox Series X, jež bude umístěna do soutěže

Jak funguje multiplayer v Armored Core 6?

Nebudeme-li v tomto případě odlišovat, zda informace zazněla před přenosem nebo během něj, lze všechny detaily shrnout následujícím způsobem. Vedle singleplayerové části, kterou vývojáři již mnohokrát předvedli i skrze preview, bude hra obsahovat i složku multiplayeru, ve které budou dva typy režimů, a to 1v1 a 3v3. 

Hráči se tak mohou zapojit do soubojů s mechy proti osamělým bojovníkům nebo se spojit s ostatními a bojovat v týmech. Zdá se také, že mohou bojovat v různých prostředích, která se výrazně mění podobně jako v singlu. Kromě zasněžených ruin města jsme tak mohli například vidět např velký průmyslový komplex, kdy vaše zápasy doplňuje i časovač a také ukazatel skóre pro celkové hodnocení.

Představená pravidla multiplayeru

  • Boj bude 1v1 nebo 3v3.
  • Když je váš stroj zničen, po několika vteřinách se znovu zrodíte.
  • Zápasy trvají 5 minut.
  • Vyhrává tým, který způsobí největší poškození.

Nový Xbox Series X

Jak už padlo hned na úvod, novinka od FromSoftware se bude moci pochlubit i speciálních konzolí od Microsoftu. Společnost Microsoft ve spolupráci s tvůrci titulu totiž navrhla vlastní konzoli Xbox Series X, která nabízí velmi jednoduchý design, jež je laděn do hávu mechů.

Na rozdíl od konzole, která doprovodila poslední Halo, však tuto konzoli nemůže koupit. Podobně jako tomu bylo třeba u speciální Porsche edice Xbox Series X, i tato konzole je dostupná jen v rámci soutěže.

K tomu, abyste měli šanci o konzoli bojovat, musíte udělat několik kroků. Zaprvé, při návštěvě sociální sítě X (dříve Twitteru) je třeba dát follow (sledování) účtům Xbox a Armored Core, a pak retweetnout:

  •  #XboxArmoredCoreSweepstakes.

O výherci soutěže se poté rozhodne slosováním po 1. září, kdy čas soutěže končí. Jednou přidanou povinnosti pouze je, aby všem účastníkům soutěže bylo víc než 18 let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama