Nalaďte se do rytmu hudby. Hi-Fi Rush přináší zdarma novou dvojici režimů a také výčet dalších odměn
i Zdroj: Tango Gameworks
Hi-Fi Rush Novinka Nalaďte se do rytmu hudby. Hi-Fi Rush přináší zdarma novou dvojici režimů a také výčet dalších odměn

Nalaďte se do rytmu hudby. Hi-Fi Rush přináší zdarma novou dvojici režimů a také výčet dalších odměn

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 6. 2023 08:15

Během uplynulých týdnů jsme dozvěděli, že by akce Hi-Fi Rush měla dostat nový obsah. A akce Microsoftu to nyní potvrdila. Úterní prezentace Xbox Games Showcase Extended odhalila, že nás od Tango Gameworks nový obsah čeká už 5. července – a to v rámci dvojice režimů a také kostýmů. Půjde o bezplatnou aktualizaci s názvem Arcade Challenge, která přinese dva typy výzev a také několik kosmetických doplňků, které dostanete za jejich plnění: nová trička pro Chaie a Korsiku a také vylepšený režim focení.

Reklama

  • Hi-Fi Rush dostává v bezplatném updatu dvojici rytmických režimů a také další systém odměn
  • Režim BPM Rush průběžně zvyšuje tempo hry a náročnost vln nepřátel
  • Power Up! Tower Up! sází na rogue-like prvky a postupně nechává hráče odemykat schopnosti skrze procházení věže

První režim, který byl na úterním přenosu odhalen, nese název BPM Rush a hraje si se zvyšováním obtížnosti skrze beaty za minutu. Jednoduše vzato: čím vyšší BPM (neboli beats per minute) hraním nahromadíte mít, tím početnější (a zřejmě i silnější) vlny nepřátel zase dostanete (včetně dvou nových), což si vynutí vaše rychlejší pohyby a také přesnější útoky. 

Aby však existoval balanc, který otevře hru i pro sváteční hráče, režim bude mít také nastavení obtížností. Mimo tradičně vyšších se tak objeví i Easy i Casual, což znamená, že si zahrát bude moci opravdu každý.

Pokud jde o druhý režim, i ten je nepřekvapivě rytmický, ale trochu odlišný. Tentokrát nese název Power Up! Tower Up! a je inspirován žánrem rogue-like, kdy se hrdina Chai přesune do spodního patra věže a bez jakékoli schopnosti bude dále stoupat a porážet nepřátele, aby ztracené schopnosti odemykal. 

Vylepšení, která si mezi dílčími patry, vyberete z náhodné nabídky, posílí hrdinovy statistiky a schopnosti v různých oblastech. Některá mají tedy praktické bonusy, které vám pomohou přímo v boji skrze speciální útoky, zatímco jiná obsahují zajímavé chyby, které výměnou za větší násobitel (a vyšší skóre) přidávají do daného kola další výzvu.

Jak si budete razit cestu stále dále, váš hrdina tedy poroste v síle i  skóre. Nicméně za cenu jisté nevýhody. Ačkoli totiž dostanete i nové speciální útoky, které použije v kombinaci se zbraněmi CNMN a Smidge, dojde i na sílící vlny a také přidanou výzvu v podobě penalizace skoré. Jde o to, že kdykoli odemkneme nová vylepšení, např. kolem útoku, snižuje se váš násobitel skóre, což znamená, že se váš postup zpomalí. Nicméně ne navždy. Jak už jsme řekli, ve hře budou existovat i protipóly v podobě tzv. Bugů, které dělají přesný opak – tedy násobitel skóre znovu zvyšují, a vracejí vám tak naději pro dosažení ještě vyššího skóre. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama