Tango Gameworks může podle Steamu chystat větší DLC pro Hi-Fi Rush. Nová data ukazují na brzké oznámení
i Zdroj: Tango Gameworks
Hi-Fi Rush Novinka Tango Gameworks může podle Steamu chystat větší DLC pro Hi-Fi Rush. Nová data ukazují na brzké oznámení

Tango Gameworks může podle Steamu chystat větší DLC pro Hi-Fi Rush. Nová data ukazují na brzké oznámení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 6. 2023 07:25

Hi-Fi Rush vydané letos v lednu studiem Tango Gameworks možná nemělo aspirace být největší hrou, kterou kdy Microsoft vydá, ale ukázalo se, že i bez marketingu jde minimálně o tu nejlepší hru, kterou vydal v tomto roce. V současné době sedí na Steamu na extrémně kladných hodnoceních (97 %), přičemž nová šeptanda naznačuje, že možná dostane i DLC.

Reklama

  • Hi-Fi Rush by se brzy mohlo dočkat oznámení rozšiřujícího obsahu
  • Na informaci poukazuje přidání skrytých achievementů do služby Steamu
  • Jedním z možných termínů odhalení může být chystaná akce Xboxu

Slovo „šeptanda“ bychom mohli nahradit za „prozkoumávání souborů hry“ a měly bychom pravdu. Celá informace stojí totiž na tom, že byly k Hi-Fi Rush nedávno přidány nové skryté achievementy, jak uvádí sledovací server SteamDB. Název každého nese zkratku "TBA" pro „To be announced“ čili „Bude oznámeno“. 

Vzhledem k tomu, že nemáme jak vidět, k čemu jakýkoli z nových úspěchů slouží, je pochopitelně těžké odhadovat, o co jde. Nicméně máme-li soudit obecně, zdá se, že tu máme dvě možnosti. Buď hra (patrně na nedaleké akci Xboxu) dostane rozsáhlou bezplatnou aktualizaci, nebo se chystá příběhové rozšíření, které se bude prodávat jako DLC.

Jak dále poznamenává totiž řada magazínů, vývojářská skupina možná ještě nic neoznámila, ale hry se také nevzdala. Navzdory tvrzení, že hra asi nevydělala při vydání tolik peněz, kolik by potřebovala, vydal totiž marketingový ředitel Xbox Games Aaron Greenberg prohlášení, že „Hi-Fi RUSH byl pro nás a naše hráče průlomovým hitem ve všech klíčových měřeních a očekáváních. Nemohli jsme být spokojenější s tím, co tým Tango Gameworks tímto překvapivým vydáním přinesl.“

Podle Bethesdy hra dosáhla v tomto směru též úspěchu hned ve dvou metrikách: Skrze Game Pass a Steam např. k začátku března dosáhla už dvou milionů hráčů a koncem února si zase připsala již 10 tisíc recenzí na Steamu.

Po vydání také získala navíc příznivé recenze, což je další bonus. Od kritiků z řad médií i hráčů sbírala ovace především za to, že umně využívá svůj hudební styl i výtvarné zpracování, stejně jako se chválilo, že má skvělý, odlehčený humor, jenž dotváří zajímavé postavy a povedený boj.

Recenze Hi-Fi Rush - zrodila se hvězda, a vy si ji chcete zahrát
i Zdroj: Steam / Tango Gameworks

Recenze Hi-Fi Rush - zrodila se hvězda, a vy si ji chcete zahrát

31. 1. 2023 15:40
1

Jak dopadla rytmická novinka, kterou oznámilo a rovnou vydalo studio Tango Gameworks? Naprosto skvěle!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama