Na internet unikají potenciální spoilery z Final Fantasy VII Rebirth
i Zdroj: Square Enix
Final Fantasy VII Rebirth Novinka Na internet unikají potenciální spoilery z Final Fantasy VII Rebirth

Na internet unikají potenciální spoilery z Final Fantasy VII Rebirth

David Bernard

David Bernard

13. 2. 2024 11:30

Již 29. února dorazí pokračování remaku Final Fantasy VII, tentokrát s podtitulem Rebirth. Více jak dva týdny před vydáním se fanoušci série začínají potýkat se spoilery, které se šíří prostředím internetu. Pokud druhou část nového ztvárnění kultovního dílu netrpělivě vyhlížíte, brouzdání napříč sítí pro vás bude v následujících dnech velmi nebezpečným koníčkem.

Reklama

  • Na internet unikají potenciální spoilery z Final Fantasy VII Rebirth
  • Největším rizikem jsou sociální sítě
  • Hra vychází již 29. února 2024, a to exkluzivně na PlayStation 5

Představte si, že se těšíte na novou hru, film, knihu či seriál a někdo vám dopředu prozradí část děje, v horším případě i zásadní zvraty nebo přímo konec. Nikdo nemá rád spoilery, ale většina z nás se s nimi pravděpodobně již setkala. V rizikové situaci se nyní nacházejí fanoušci populární JRPG série Final Fantasy, která bude 29. února 2024 rozšířena o druhou část remaku sedmého dílu. Na internet totiž začaly unikat screenshoty, videa a popisy příběhových událostí z Final Fantasy VII Rebirth.

Nejnebezpečnější jsou v tomto případě samozřejmě sociální sítě jako Reddit či TikTok. Značná část spoilerů je sice na první pohled falešná, ale některé vypadají vskutku věrohodně a mohly by vám zkazit zážitek z hraní. Ačkoliv se jedná o remake starého dílu, v žádném případě nelze mluvit o předělávce jedna ku jedné. O tom jsme se mohli přesvědčit již v roce 2020, kdy vyšlo Final Fantasy VII Remake. Minulý týden navíc unikl i seznam trofejí, jehož zkoumání vám taktéž může uškodit. Pokud se na Final Fantasy VII Rebirth opravdu těšíte, postupujte velice obezřetně. Hra vychází 29. února 2024, a to exkluzivně na herní konzoli PlayStation 5. V případě, že si chcete titul nejdříve vyzkoušet, radost vám jistě udělá nedávno vydaná demoverze.

Square Enix uvolnil demo a nové záběry z Final Fantasy VII Rebirth
i Zdroj: Square Enix

Square Enix uvolnil demo a nové záběry z Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth si již nyní můžete vyzkoušet na vlastní kůži. Demoverze se časem rozroste.

7. 2. 2024 15:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama