MultiVersus válí, přilákal už deset milionů hráčů, a to je pořád v betaverzi
i Zdroj: Warner Bros.
MultiVersus Novinka MultiVersus válí, přilákal už deset milionů hráčů, a to je pořád v betaverzi

MultiVersus válí, přilákal už deset milionů hráčů, a to je pořád v betaverzi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2022 12:17

Crossoverová bojovka společnosti Warner Bros. MultiVersus se těší možná ještě většímu zájmu, než autoři vůbec doufali. V rámci současné otevřené bety totiž zaznamenala už více než 10 milionů hráčů, což z ní dělá jednu z nejpopulárnějších her současnosti.

Reklama

  • MultiVersus vyzkoušelo přes 10,5 milionu hráčů
  • Oproti předchozímu týdnu je to skoro dvojnásobek

Data vycházejí ze zdrojů serveru Tracker.gg monitorujícího API jednotlivých titulů. Dle něj si napříč platformami titul vyzkoušelo už zhruba 10,5 milionu hráčů, což je pro titul, který ani pořádně nevyšel, velmi solidní číslo. 

MultiVersus byl po četných únicích oznámen na konci loňského roku a do otevřené betaverze vstoupil 19. července, tedy zhruba před třemi týdny. Jen za poslední týden se množství hráčů zhruba zdvojnásobilo. K zájmu přispěl i fakt, že proběhl turnaj bojovek Evo 2022, v rámci kterého se uskutečnil první oficiální turnaj ve hře.

Právě ten ukázal i na některé trvající problémy včetně špatně vybalancovaných bojovníků. Jinak je ale MultiVersus hodnocen velmi kladně a dle řady hráčů jde o jednu z nejlepších současných bojovek, navíc otevřených široké veřejnosti. Do MultiVersus se pustil i náš redakční expert Martin, který v kombech a úskocích snad i přemýšlí, a už brzy přinese své dojmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama