První sezóna MultiVersus přinese vedle jiného obsahu i hodnocené zápasy a trénování s boty
i Zdroj: WB Games / Player First Games
MultiVersus Novinka První sezóna MultiVersus přinese vedle jiného obsahu i hodnocené zápasy a trénování s boty

První sezóna MultiVersus přinese vedle jiného obsahu i hodnocené zápasy a trénování s boty

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 8. 2022 18:30

V posledních dnech je kolem vydaného MultiVersus poměrně rušno. Free-to-play bojovka vydavatelství WB Games nabrala značný zájem už v první betě, načež nyní jen potvrdila svoji popularitu. Během prvních dní ji podle in-game žebříčku vyzkoušelo k pěti milionům hráčů, přičemž na Steamu si odnáší téměř 90% v hodnocení. Jediný zásadnější problém tak nyní tkví v kadenci novinek, která klesla s odkladem první sezóny. Vývojáři si ovšem hlad po novinkách uvědomují a rychle reagují tím, že zveřejňují rámec chystaného obsahu.

Reklama

  • Tvůrci MultiVersus nastiňují první sezónu svého titulu
  • Dojde na nové vizuální doplňky pro hrdiny, odložené postavy, režim Arcade i hodnocené zápasy

Detaily o prvním větším updatu pro hru byly zmíněny v rámci turnaje Evo 2022. Rick a Morty ze stejnojmenné komediální show zde byli coby odložení hratelní hrdinové potvrzeni jako součást první sezóny, s tím, že jim tu sekundoval i nový kostým LeBrona Jamese podle Robina z Batmana. Ve smyslu nového obsahu pak navíc nejde ani o největší zprávu. Zásadní proměnou je především dvojice režimů otevírající nové způsoby hraní. 

První z nich – Arcade mode – má podle omezených informací, které vývojářské studio sdělilo, sloužit k nácviku před střetem se živými hráči. Bitvy pro jednoho hráče nebo spolupracující skupinu hráčů zde budou patrně řešené bojem s AI, kde jednotlivé zápasy budou růst i v obtížnosti. Podle leakerů má tento režim nabízet až deset arén, které půjde hrát ve třech obtížnostech.

V případě druhého nového režimu je situace podstatně jednodušší. Jde o známý mód ranked, tedy hodnocené zápasy, které přilákají zejména ty hráče, kteří berou hraní o něco vážněji a kompetitivněji. 

Pokud ve všech těchto novinkách očekáváte také přehršel kosmetických doplňků, máte samozřejmě pravdu. První sezóna nebude prosta ani tohoto typu obsahu a už v infografice nahoře vidíme několik novinek, které teď ve hře nejsou. Víme také to, že Battle Pass, v němž alespoň část odemkneme, nabídne 50 úrovní, takže též není překvapení, že autoři připravují i obsah, kterým ho naplní.

Co se týče vydání, WB Games prvně hlásili, že první sezóna MultiVersus začne 9. srpna spolu s příchodem Mortyho. To bylo ale samozřejmě ještě před odkladem, po kterém už nenásledoval další update vydání. Nicméně, máme-li soudit šance podle vývojářského lákání na brzké odhalení nového data a prodloužení platnosti současného battle passu (do 15. srpna), zdá se nadějné, že se tak stane poměrně brzy. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama