Možná se chystá nová Jurassic World hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možná se chystá nová Jurassic World hra

Možná se chystá nová Jurassic World hra

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 4. 2020 11:24
Reklama

Dost možná se chystá nová hra ze světa Jurassic World. Fanouškovská stránka Jurassic Outpost si totiž všimla, že společnost Universal Studios, které k celé sérii drží licenci, vyplnila novou ochrannou známku v USA, a to pro Jurassic World Aftermath.

Ochranná známka, která byla vyplněná 14. dubna, pak pokrývá jak videohry, tak herní software jak na konzole, tak pro mobily, nebo třeba software pro virtuální realitu. Žadatelé ale většinou chtějí pokrýt co největší možnou plochu, tudíž i v případě „normální“ hry se ochranná známka stahuje i na virtuální realitu.

Dle jména pak Jurassic Outpost spekuluje nad tím, že by se hra mohla odehrávat po filmu z roku 2018. Kromě toho se ale web odkazuje i nad návratem projektu Jurassic World Survivor, který byl zrušen v roce 2015, od té doby ale na povrch vyplulo několik dalších informacím, jako například to, že se mělo jednat o velkou MMO hru. Ve spojení s obrázky z nového filmu Jurassic World: Dominion by vydání nové hry společně s filmem dávalo smysl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama