Microsoft omylem propálil Two Point Campus, chystá se ulítlý univerzitní tycoon navazující na Two Point Hospital
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft omylem propálil Two Point Campus, chystá se ulítlý univerzitní tycoon navazující na Two Point Hospital

Microsoft omylem propálil Two Point Campus, chystá se ulítlý univerzitní tycoon navazující na Two Point Hospital

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 5. 2021 12:12

U Microsoftu zřejmě došlo k nedorozumění s vydavatelstvím Sega a studiem Two Point Studios, výsledkem je lehce předčasné oznámení univerzitního tycoonu Two Point Campus. V tom budete budovat vysokoškolský kampus od úplné píky, můžete tak vystavět svou školu snů. Jak už to ale u značky bývá, na vaší škole se nebude vyučovat medicína nebo práva.

Reklama

  • V obchodě Microsoftu se objevil Two Point Campus
  • V připravovaném tycoonu budete stavět univerzitu
  • Čekají nás šílené obory a spousta humoru

Titul se objevil v listingu Microsoft Store, zatím ale nemá ani datum vydání, ani prodejní cenu. Popis hry doprovází oficiální screenshoty. Z obou zdrojů informací už víme, že by hra měla nabídnout dosud netušené možnosti budování univerzity. Kromě vnitřních prostor hrají roli i ty venkovní, studenty tak budou zajímat parky nebo třeba mobiliář univerzity. K ruce by měl být nový systém stavby chodníků a obecně slibují autoři pohodlnější a detailnější budování než v Two Point Hospital.

Zachován byl ale charakteristický smysl pro humor. Místo práv a sociologie budete na univerzitách v Two Point Campus stavět třeba fakulty rytířů (těšte se na turnaje s dřevci) nebo obří gastronomie (kdy jste naposledy ve školní laboratoři pekli gigantickou pizzu?). Vedle toho je samozřejmě nutné vybudovat silné zázemí včetně vědeckých pracovišť, knihoven a najmout šílené vyučující i geniální vědce. Nejdůležitější je pak studentská kultura - studenti potřebují bratrstva, partičky a kluby, ve kterých se mohou oddávat životu. Pro správný rozvoj intelektuální elity je prostě potřeba uspořádat párkrát do roka pořádný koncert. 

Dle přiděleného ratingu 17+ hra mimochodem nebude vhodná pro děti. Zřejmě se tak dočkáme i “dospělých” radovánek.

Oficiální oznámení ze strany autorů a Segy by mělo proběhnout v blízké době. Společně s ním se dozvíme i datum vydání. Produktová stránka odhaluje, že hra vyjde minimálně na PC, Xbox Series a Xbox One. Pravděpodobně se ale podívá i na obě poslední generace PlayStationů a Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama