Meta Quest přivítá dříve exkluzivní Iron Man VR, Among Us VR dostává datum vydání
i Zdroj: Meta
Novinka Meta Quest přivítá dříve exkluzivní Iron Man VR, Among Us VR dostává datum vydání

Meta Quest přivítá dříve exkluzivní Iron Man VR, Among Us VR dostává datum vydání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 10. 2022 07:50

I přes to, že nový headset Meta Quest Pro nejspíše cílí především na pracovní prostředí, společnost Meta nezapomíná ani na svou herní divizi, pro kterou opět připravila několik zásadních oznámení. Především nakupovala studia a oznámila nové hry.

Reklama

  • Iron Man VR se dostane na platformu Meta Quest
  • Among Us VR vyjde 10. listopadu

Jedním ze zajímavých přídavků bude Marvel’s Iron Mar VR, která především pro hráče na PSVR nebude nic nového. Hra zde totiž vyšla už v roce 2020, šlo ale o exkluzivitu pouze pro tuto platformu. Letos v listopadu se ale dočkáme vydání i na Meta Quest. Přechod hry bude pravděpodobně spojen s tím, že Meta koupila studia Comouflaj, které za Iron Mar VR stojí. Dále se do týmu připojilo také Twisted Pixel  (Wilson’s Heart, Path of the Warrior) a Armature Studio, které pracovalo na Resident Evil 4 VR.

Dočkali jsme se také odhalení data vydání Among Us VR, na kterém pracují studia Schell Games, Innersloth a Robot Teddy. Fanoušci se dočkají už 10. listopadu, přičemž předobjednávky byly spuštěny už nyní – cena je stanovena na 10 dolarů. Kromě aktualizace pro POPULATION: ONE se také upřesnil měsíc vydání The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2, a to na letošní prosinec. Studio, které na The Walking Dead pracuje, pak také odhalilo svůj nový projekt Behemoth.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama