McCree mění v Overwatch jméno kvůli pracovním problémům v Blizzardu
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch Novinka McCree mění v Overwatch jméno kvůli pracovním problémům v Blizzardu

McCree mění v Overwatch jméno kvůli pracovním problémům v Blizzardu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 8. 2021 11:50 3

Nedávná kauza vnášející nelichotivé světlo do interního fungování Blizzardu se mimo soudního sporu odráží i v podobě dalšího titulu. Po předešlém odebrání části obsahu z World of Warcraft kvůli jeho napojení na obviněné zaměstnance, prochází obdobnou procedurou i multiplayerová akce Overwatch. Obětí se stává kovboj McCree, jenž bude muset změnit jméno.

Reklama

  • Hrdina McCree dostane v Overwatch nové jméno
  • Důvodem je shoda jmen s jedním z vývojářů, kteří se měli dopustit nevhodného chování

Důvod k přeznačení jednoho z hrdinů na zatím neoznámenou náhradu je z pohledu Blizzardu prostý. Jesse McCree, jakožto herní postava v Overwatch, sdílí celé jméno s jedním z bývalých vývojářů, kteří se měli dopustit nevhodného chování na pracovišti, a tím poškodit jméno společnosti. Jelikož je tak v nejlepším firemním zájmu zamezit jakémukoli dalšímu spojování s již vyhrocenou situací, rozhodli se v případě McCreeho upustit od dosavadního jména a věnovat mu nové.

Tento akt se nicméně neobejde bez změn budoucího obsahu. Jak totiž podotýkají vývojáři v níže přiloženém sdělení, postava McCreeho, jak ji dosud známe, byla plánována jako klíčová pro průběh nového příběhového oblouku, jenž má odstartovat v září. Kvůli tomuto napojení dojde tudíž k jeho opoždění na pozdější část letošního roku. Jako náhradu získají hráči během září novou mapu pro režim Free For All.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama