Marvel's Wolverine: Unikly informace o údajném vydání, zasazení a temnosti hry
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel’s Wolverine Novinka Marvel's Wolverine: Unikly informace o údajném vydání, zasazení a temnosti hry

Marvel's Wolverine: Unikly informace o údajném vydání, zasazení a temnosti hry

Dominik Tománek

Dominik Tománek

20. 11. 2023 15:30

Od prvních oznamovacích záběrů Marvel's Wolverine už utekly více než dva roky. Insomniac Games o herní adaptaci populární komiksové postavy od té doby mlčí, ale možná se blýská na lepší časy.

Reklama

  • Wolverine by měl vyjít v roce 2025, má být temný a odehrávat se v Madripooru
  • Informace zmiňují i exkluzivitu pro PS5
  • S tvrzeními přišel známý leaker Daniel Richtman

Oficiálních informací o Marvel's Wolverine od Insomniac Games je zatím velmi málo. S jistotu víme, že o příběh se ve vedoucí roli stará Walt D. Williams, který například stojí za originálním příběhem válečné střílečky Spec Ops: The Line. Což naznačuje, že by měl Logan dostat mnohem temnější pohled na jeho cestu. Dále je jisté, že se Wolverine bude odehrávat ve stejné univerzu jako předchozích 2,5 dílů Marvel's Spider-Man. Teď se však objevily nové spekulace. 

DanielRPK (známý novinář a insider Daniel Richtman) se na svém Patreonu podělil o informace, že datum vydání hry Marvel's Wolverine je stanoveno na rok 2025. Slibuje také temnější a násilnější tón, který potvrzuje původní domněnky o dospělejším přístupu. Hra by se údajně měla alespoň částečně odehrávat v Madripooru, fiktivní oblasti v jihovýchodní Asii, která se krátce objevila i v The Falcon a Winter Soldier. Na tomto zločinem prolezlém ostrově se navíc odehrávají některé z nejslavnějších Wolverinových komiksových příběhů, takže se mnozí shodují, že je to přirozené prostředí pro jeho sólovku. Hra má být také údajně exkluzivní pouze pro PS5

Recenze Marvel's Spider-Man 2, strhující jízdy nejen pro fanoušky komiksů
i Zdroj: Insomniac Games

Recenze Marvel's Spider-Man 2, strhující jízdy nejen pro fanoušky komiksů

16. 10. 2023 16:00

Insomniac Games nám před pěti lety ukázali, že je možné uchopit již stokrát zpracovanou postavu oblíbeného pavoučího…

Insomniac Games momentálně slaví úspěchy s Marvel's Spider-Man 2. Hra se stala nejrychleji prodávanou hrou od PlayStation Studios, když prodala více než 2,5 milionu kopií jen za první den. Kreativní ředitel Bryan Intihar také v rozhovru pro IGN vysvětlil, proč se ve Spider-Manovi 2 (kromě Milesova obleku) neobjevil Wolverine. Podle jeho slov nechtěli tým, který pracuje na Wolverinovi dostávat pod tlak a „nahánět je do rohu“. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama