Marvel’s Spider-Man 2 vyjde s českými titulky
i Zdroj: Insomniac
Novinka Marvel’s Spider-Man 2 vyjde s českými titulky

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde s českými titulky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2023 08:30

Podle očekávání, která vzbudilo pravidelné lokalizování PS4 i PS5 exkluzivit do našeho jazyka, i Marvel’s Spider-Man 2 nabídne českou textovou lokalizaci. České zastoupení PlayStationu to sdělilo prostřednictvím svého Facebooku, kde uvedlo, že hra nabídne oficiální českou lokalizaci ve formě titulků, které budou znovu na vysoké úrovni. Cestu Petera Parkera a Milese Moralese si tak znovu budete moci vychutnat v mateřštině, nebo v jiném ze zvolených jazyků, budete-li si to přát.

Reklama

  • České zastoupení PlayStationu potvrzuje české titulky pro Spider-Mana 2
  • Současně také připomíná, že hra vyjde už za necelé čtyři měsíce

„S radostí oznamujeme, že hra Marvel’s Spider-Man 2 bude mít českou textovou lokalizaci,“ stojí ve zprávě na podporu, že Sony dále zůstává – jako jedna z mála – pravidelným podporovatelem české lokalizace. 

Na rozdíl od Ubisoftu, kde se jeho posun od české lokalizace projevil i u nového Avatara, máme tak jasno, že Sony tentýž problém netíží. Spider-Man 2 bude i přes omezenou velikost našeho trhu místnímu hráči jednoduše nakloněn stejně dobře jako většina PlayStation exkluzivit – tj. např. dvojice předchůdců v rámci řečené série Spider-Mana, poslední dvojice dílů God of War, Horizon Forbidden West, The Last of Us: Part I a Part II, Gran Turismo, Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy: A Big Adventure a mnoho dalších.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde s českými titulky
i Zdroj: PlayStation
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama