Malý český projekt Chronostation zkouší štěstí na Startovači. Láká na adaptivní hudbu nebo neotřelý výzkum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Malý český projekt Chronostation zkouší štěstí na Startovači. Láká na adaptivní hudbu nebo neotřelý výzkum

Malý český projekt Chronostation zkouší štěstí na Startovači. Láká na adaptivní hudbu nebo neotřelý výzkum

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 8. 2021 13:05

O úspěch se na české crowdfundingové scéně pokouší další malý český projekt. Tower defense záležitost Chronostation chce zaujmout neotřelými prvky adaptivní hudby nebo neobvyklým systémem výzkumu a vylepšování stanice. Autor projektu se dlouhodobě potýká s problémy, od hráčů tedy žádá 200 tisíc korun, aby hru vůbec mohl dokončit.

Reklama


Tradiční koncept Tower defense chce Petr Jindra ze studia Manfromstars okořenit výzkumem v hlavním menu. Suroviny získané během jednoho průchodu hrou se totiž přemění na výzkumné body, které následně hráč investuje v hlavním menu. Čeká na vás tedy hned několik pokusů o splnění úkolu, než naberete dostatečnou sílu a schopnosti.

Jindra je zároveň pyšný na elektronický soundtrack, který přináší prvek adaptivity. Jednotlivé skladby by tedy na sebe měly plynule navazovat dle dění. Ukázku si můžete poslechnout níže.

“Původně jsme odmítali myšlenku jít na Kickstarter apod. z mnoha rozumných důvodů. Ale jak šel čas, dolehla nejen na mě jakožto autora projektu krize. A tak jsem po dlouhém rozmýšlení si řekl, že přeci jen zkusím crowdfunding. I když příjemné to pro mě není, protože je to pro mě velký závazek a zodpovědnost k těm, kteří mě hodlají podpořit a kromě samotné hry a krásného soundtracku nemám vlastně co více do odměn nabídnout,” komentuje rozhodnutí a nabídku odměn na Startovači Jindra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama