Little Nightmares III dorazí až v roce 2025
i Zdroj: Bandai Namco Entertainment / Supermassive Games
Little Nightmares III Novinka Little Nightmares III dorazí až v roce 2025

Little Nightmares III dorazí až v roce 2025

David Bernard

David Bernard

31. 5. 2024 17:15

Třetí iterace hororové plošinovky Little Nightmares vyjde až během příštího roku. V příspěvku na sociální síti X o tom Informovali samotní tvůrci z britského vývojářského studia Supermassive Games, kteří mají nový díl na starost.

Reklama

  • Little Nightmares III letos nevyjde 
  • Pokračování hororové plošinovky dorazí až v roce 2025
  • Informaci poskytli samotní tvůrci ze studia Supermassive Games
  • Důvodem je touha po vysoké kvalitě titulu a uspokojení očekávání

Britské vývojářské studio Supermassive Games prostřednictvím příspěvku na sociální síti X poskytlo nové informace o nadcházející hororové plošinovce Little Nightmares III. Mnoho fanoušků série očekávalo, že se vydání dočkají ještě během letošního roku. To se ale nakonec nestane. Tvůrci se k situaci vyjádřili následovně.

Již od oznámení Little Nightmares III, které proběhlo na loňském Gamescomu, jsme se nemohli dočkat toho, až uvidíme naši komunitu nadšenou a plnou očekávání. Týmy v Supermassive Games a Bandai Namco Europe po celou dobu tvrdě pracují, aby další díl série přinesli v co nejlepší možné podobě. I přesto, že se nemůžeme dočkat okamžiku, kdy se vrátíte do Nicoty (Nowhere - svět, ve kterém se příběh série odehrává), chceme se ujistit, že hře věnujeme náležitou péči a lásku, kterou si zaslouží. Kvalita je naší nejvyšší prioritou a věříme, že to vnímáte stejně. Z těchto důvodů jsme se rozhodli posunout vydání hry na rok 2025. Další informace o Little Nightmares III vám přineseme během léta. Děkujeme vám za trpělivost a pokračující podporu.”

Producentka Little Nightmares 3 prozradila, zda je nutné znát předchozí díly
i Zdroj: Supermassive Games / Bandai Namco

Producentka Little Nightmares 3 prozradila, zda je nutné znát předchozí díly

Příběhové pozadí, hlavní postavy či možnosti ohledně kooperace, to vše rozebrala producentka Little Nightmares 3 – Coralie…

23. 11. 2023 12:00

Přesné datum vydání Little Nightmares III tedy není prozatím známo. Strašidelný titul dorazí v průběhu příštího roku, a to na PC, Nintendo Switch a současnou i minulou generaci herních konzolí. Těšit se můžeme i na možnost kooperativního hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama