Přijměte svůj strach s Little Nightmares 3. Tentokrát s ještě větším hororem a kooperací
i Zdroj: Supermassive Games / Bandai Namco
Novinka Přijměte svůj strach s Little Nightmares 3. Tentokrát s ještě větším hororem a kooperací

Přijměte svůj strach s Little Nightmares 3. Tentokrát s ještě větším hororem a kooperací

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 8. 2023 20:35

Jednou z otevíracích her letošního Gamescomu se nakonec stalo letos pokračování Little Nightmares. Bandai Namco na podiu Opening Night Live stejně jako u minulých dvou dílů oficiálně oznámilo třetí díl této adventurní série. Titul je chystán na rok 2024, kdy vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch.

Reklama

  • Bandai Namco oznámilo na Opening Night Live  Little Nightmares 3
  • Hra podle traileru vyjde v roce 2024 na této i minulé generaci
  • Jejím jádrem bude nepovinná kooperace dvou nových postav

Novinkou, která bude odlišná oproti druhému dílu, který také využil dvou hlavních postav, bude online kooperace. V rámci světa tzv. Spiral se chopíme kompletně 2 nových hrdinů, jimiž bude Alone a Low. Místo, kde se nachází, je podle zástupce Bandai Namco změť znepokojivých míst, kde není nouze o pronikavý strach, ale i nevypočitatelné bludy. 

Titul je možné hrát vedle kooperace i singleplayerově (tehdy s AI společníkem), ač je zřejmé, že právě první cesta bude primární. Co se týče jiných ohledů, další devízou je i stylizace. I tentokrát si vývojáři neberou servítky s tím, jak vše ve hře prezentují, a novou hru tak servírují se znepokojivým hororem a temným, někdy až skličujícím zpodobněním celého světa. 

Na rozdíl od prvních dvou dílů se však i přes tuto konstantu stále něco mění. Hru tentokrát nevyvíjí už studio Tarsier (tvůrci původních dvou her), ale Supermassive Games, tedy autoři Until Dawn či The Dark Pictures, kteří se k sérii dostali v roce 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama