Little Nightmares III se předvádí na nových záběrech z hraní
i Zdroj: Bandai Namco / Supermassive Games
Little Nightmares 3 Novinka Little Nightmares III se předvádí na nových záběrech z hraní

Little Nightmares III se předvádí na nových záběrech z hraní

David Bernard

David Bernard

28. 10. 2023 18:00

Little Nightmares III, pokračování úspěšné strašidelné plošinovky, se předvádí na nových záběrech. V osmnáctiminutovém videu, které pochází z pre-alpha verze hry, nám autoři ze studia Supermassive Games nabízí pohled na kooperativní mód.

Reklama

  • Little Nightmares III se předvádí v novém videu
  • Záběry pochází z kooperativního hraní
  • Hra vyjde během roku 2024

Série her Little Nightmares se těší poměrně velkému zájmu. Atmosférická plošinovka, která dokáže i vystrašit, dostane během příštího roku již třetí pokračování - Little Nightmares III. Zatímco první dva díly pocházely z dílen studia Tarsier Studios, třetí iteraci si na starost vzali tvůrci ze Supermassive Games. Ti stojí například za horory Until Dawn a The Dark Pictures Anthology. S žánrem budícím strach mají tudíž mnoho zkušeností.

Samotná herní ukázka předvádí dvě hratelné postavy - Low a Alone, které se vydaly na průzkum pouštní Nekropole. Při překonávání různorodých nástrah a boji s všemožnou havětí, která vás nenechá oddechnout, se pořádně zapotíte. Atmosféra Little Nightmares III je místy opravdu tísnivá a stylizace, pro kterou se autoři rozhodli, mnohdy vykouzlí tajemné a lákavé scény. Obrovskou novinkou je možnost kooperace, která v předchozích dílech chyběla. Na cestu se tak budete moci vydat s kamarádem, přítelkyní či manželkou.

Little Nightmares 3 a další hry Bandai Namco - dojmy z Gamescomu 2023
i Zdroj: Supermassive Games / Bandai Namco

Little Nightmares 3 a další hry Bandai Namco - dojmy z Gamescomu 2023

Little Nightmares 3 se chystá změnit řadu věcí, přičemž tím nejzajímavějším přídavkem je možnost odehrát celou hru ve dvou.…

2. 9. 2023 14:00

Hra Little Nightmares III vyjde během roku 2024, a to na PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama