Lego zřejmě navázalo partnerství s vydavatelem 2K. Máme se dočkat nových sportovních her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego zřejmě navázalo partnerství s vydavatelem 2K. Máme se dočkat nových sportovních her

Lego zřejmě navázalo partnerství s vydavatelem 2K. Máme se dočkat nových sportovních her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 2. 2022 12:15

I když si fanoušci Lega a jeho videoher nemohou stěžovat na nedostatek obsahu, vypadá to, že se brzy dočkají zlatých časů. Ve formě fyzických stavebnic se chystá spolupráce s Horizon Forbidden West či Overwatch, v rámci her se zase za pár měsíců dočkáme masivního projektu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A ten rozhodně není poslední.

Reklama

  • Web VGC tvrdí, že Lego podepsalo partnerství s vydavatelem 2K
  • Ten má připravit nové Lego sportovní hry

Dle informací webu VGC se totiž výrobce stavebnic spojil s vydavatelem 2K, s nímž podepsal několikaletou dohodu. Očividně se tak Lego rozhodlo rozšířit licenci i mimo studio TT Games, které bylo pro tento typ her exkluzivně vyčleněno. VGC tvrdí, že exkluzivitu již britské studio nedostane, a to kvůli snaze Lega obnovit své sportovní a závodní série.

Sumo Digital (Sackboy, Hood: Outlaws & Legends) by se mělo podílet na tvorbě fotbalového Lego titulu, Visual Concepts (série NBA) zase na open-world závodní hře. Na hry údajně nebudeme čekat dlouho, dle spekulací dorazí kopaná už letos, zhruba v době pořádání FIFA Světového poháru. Závodní hra se chystá na příští rok.

Jeden zde zdrojů tvrdí, že jde o perfektní spolupráci pro obě strany. Zatímco Lego chce rozšířit svůj katalog her, 2K se zase chce přiblížit mladším hráčům. K tomu by mohla pomoct i přítomnost postav z dalších sérií jako Marvel, Harry Potter či DC. 

Informace ale stále nejsou oficiální. VGC se ozvalo všem zainteresovaným stranám, jediné Lego odpovědělo s tím, že nechtějí nijak komentovat spekulace ohledně budoucích projektů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama