Zanedlouho vyjde Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Slibuje přes 300 hratelných postav a 20 planet
i Zdroj: Hrej.cz
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Zanedlouho vyjde Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Slibuje přes 300 hratelných postav a 20 planet

Zanedlouho vyjde Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Slibuje přes 300 hratelných postav a 20 planet

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 1. 2022 17:46

Tituly stojící na základech z kostek Lega patří mezi mezi oblíbené stálice herní scény, pravidelně se vrací, aby potěšily malé i velké hráče. Momentálně se vyhlíží několikrát odložené Lego Star Wars: The Skywalker Saga, poslední trailer konečně prozrazuje termín vydání.

Reklama

  • Lego Star Wars: The Skywalker Saga vyjde 5. dubna
  • Odvypráví příběhy všech devíti filmů
  • Na hráče čeká rekordní počet hratelných postav
  • Připraven je také volný režim určený k průzkumu více než 20 planet

Bohatá ukázka přináší velmi detailní pohled na ságu Skywalkerů, která zpracovává všech devět filmů. Autoři samozřejmě i tentokrát vsadili na praštěný humor, jenž je pro hry ve stylizaci slavné stavebnice typický, zde se nic nemění. Záběry ovšem dokládají, že se nám tentokrát dostane do rukou vskutku neobyčejně bohatý zážitek plný nečekaných možností.

Začneme třeba u hratelných postaviček, těch je více než 300, což zní opravdu neuvěřitelně. Můžete vybírat z dobře známých klaďasů, do akce se hlásí třeba Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi nebo BB-8, na své si ale přijdete i v případě, že vás láká spíše temná strana Síly a mocný Darth Vader, Palpatine či Kylo Ren.

Velmi bohatý je také zdejší vesmír, na odemčení čeká přes 20 planet, stačí jen skočit do hyperprostoru. Navštívit můžete ikonická místa, například bažiny planety Dagobah nebo v písku pohřbenou Geonosis. Příběhy z daleké, předaleké galaxie si můžete vychutnat v libovolném pořadí, kromě plnění hlavních misí se navíc můžete jen tak bezcílně potloukat po dané planetě, hledat poklady a plnit vedlejší úkoly s hrdinou dle vlastního výběru.

V soubojích pak můžete očekávat řetězení útoků v efektivní komba, každý hrdina se spoléhá na unikátní set úhybných manévrů, které by měly vycházet z filmové předlohy. Pokud před světelnými meči dáváte přednost blasterům, budete rádi za intuitivní cover systém. Sílu pak využijete ke zvedání těžkých břemen (což se v boji samozřejmě také bude hodit) nebo k rychlému zmatení nepřátel. Nesmíme zapomenout ani na akční vesmírné dogfighty. 

Více detailů prozrazuje přiložený trailer. Kdy tedy Lego Star Wars: The Skywalker Saga vyjde? V kalendáři si zaškrtněte 5. dubna, hra zamíří na PC a na konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama