Legendární Papers, Please se vrací. Po 9 letech přichází na mobilní telefony
i Zdroj: Lucas Pope
Mobilní hraní Papers, Please Novinka Legendární Papers, Please se vrací. Po 9 letech přichází na mobilní telefony

Legendární Papers, Please se vrací. Po 9 letech přichází na mobilní telefony

Jakub Fišer

Jakub Fišer

25. 7. 2022 10:15

Unikátní dystopický simulátor s chytlavou grafikou a hudbou Papers, Please zkoušel asi každý. 8. srpna to bude na den přesně 9 let od vydání na PC. A teď přichází vývojář Lucas Pope s veselou novinkou.

Reklama

  • Světoznámý indie titul Papers, Please od Lucase Popa vychází na telefony
  • Přinese nové rozhraní na výšku, ale jinak vše při starém
  • Papers, Please vyjde na iOS a Android 5. srpna, cenu zatím neznáme

Geniální vývojář Lucas Pope, který světu indie hráčů přinesl třeba i neméně experimentální Return of the Obra Dinn, konečně oznámil port své hry na mobilní platformy. A abyste si nemysleli, není to jen hra z PC překlopená na telefony a tablety. Ve skutečnosti si na mobilním Papers, Please dali vývojáři záležet o něco víc.

Aby bylo pohodlné titul hrát na mobilních telefonech, hraje se primárně v režimu na výšku. Dále se v prostředí samotné hry udály některé grafické změny a údajně i práce s ekonomikou vaší rodiny bude lépe dostupná širšímu spektru hráčů. Jinak jde ale o kompletní příběhovou i “nekonečnou” sandboxovou část, takže si hru vychutnají původní hráči z PC, ale i nováčci.

Lucas Pope představil novinku na svém twitteru, napsal pouze ”Papers, Please, ale v malém. Datum 5. srpna”, čímž zároveň i vyzradil datum vydání této indie hitovky. Důležité je zmínit, že se nejedná o bezplatný titul. Papers, Please vyjde právě 5. srpna a to na Android i iPhone. Oficiální cenu zatím neznáme, hra však nebude součástí Netflixu, jak by si někdo mohl myslet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama