F1 2022 ukazuje záběry z Miami. Na obale se podle verze objeví šampioni, nebo mladíci
i Zdroj: Twitter / Codemasters / EA
F1 2022 Novinka F1 2022 ukazuje záběry z Miami. Na obale se podle verze objeví šampioni, nebo mladíci

F1 2022 ukazuje záběry z Miami. Na obale se podle verze objeví šampioni, nebo mladíci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2022 20:24

Virtuální zpracování letošní sezóny královny motorsportu Formule 1 se kvapem blíží. Autoři ze studia Codemasters a vydavatel EA nyní ukázali první záběry z nového okruhu v Miami. Zároveň odhalili přebaly obou verzí hry. Ta základní láká na novou éru s nastupujícími hvězdami sportu, na dražší Champions edici se skví aktivní legendy a vítězové poháru.

Reklama

  • F1 2022 ukazuje trailer z Miami
  • Podle verze bude mít obal s mladíky, nebo výherci šampionátu

Trailer sice nenabízí gameplay záběry v pravém slova smyslu, ukazuje ale, jak bude okruh i v Miami s novými monoposty vypadat v praxi. Zároveň naznačuje, co bude obsahem speciálního balíčku obsahu inspirovaného novou velkou cenou. V záběrech můžete vidět velmi pestrobarevný polep jedné z formulí.

Oficiální twitterový účet šampionátu pak odhalil obaly her. Na klasické, levnější verzi hry uvidíte mladé pušky, tedy talentované jezdce Charlese Leclerca, Landa Norrise a George Russella. Komunitu mírně překvapilo, že autoři úplně vypustili mistry světa z posledních let, ty si ale nechali na přebal dražší Champions edice. Ta se vymezuje proti té klasické (odkazující na “novou éru”) a do role tváří hry obsazuje čtyři v současnosti aktivní mistry světa. Legendu Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela, rekordmana Lewise Hamiltona i obhájce titulu Maxe Verstappena. 

Kromě čtyř osobností na obalu šampionát Formule 1 od roku 2004 vyhráli jen Kimi Räikkönen, Jenson Button a Nico Rosberg. Ještě před Alonsem navíc sportu vládl Michael Schumacher a dalším novým jménem ve výčtu by byl až v roce 1999 Mika Häkkinen. Letošní soupiska je tedy skutečně plná zkušeností.

F1 2022 vychází 1. července na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama