Krafton oznamuje konec PUBG Lite
i Zdroj: Hrej.cz
PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Krafton oznamuje konec PUBG Lite

Krafton oznamuje konec PUBG Lite

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 4. 2021 14:11 1

PUBG patří mezi populární battle royale, je zároveň jedním z prvních průkopníků tohoto žánru. Už několik let si drží stovky tisíc hráčů a na Steamu se pravidelně udržuje v top 5 nejhranějších titulech. Je ale jasné, že jsou doby největší popularity pryč, což dokazuje i nové oznámení studia Krafton.

Reklama

  • PUBG Lite na konci dubna skončí
  • Krafton neoznámil důvody ukončení

Vývojáři vytvořili z PUBG hned několik odnoží – kromě původní hry vyvíjí i PUBG Mobile či PUBG Lite. Právě posledně zmíněný ale po několika letech končí. „Jsme velmi vděční za vášeň a podporu fanoušků PUBG Lite, kteří tu s námi byli. Doufáme, že PUBG Lite dokázalo poskytnout hráčům cestu, jak zůstat během pandemie v bezpečí. Bohužel jsme ale učinili těžké rozhodnutí tuto službu uzavřít. S lítostí vám oznamujeme, že PUBG Lite skončí 29. dubna letošního roku.“

Krafton bohužel neposkytuje žádné důvody, které za tímto rozhodnutím stojí, s velkou pravděpodobností ale půjde o nízké počty hráčů, kteří odlehčenou verzi PUBG využívali. Jak upozorňuje web GamePressure, ze hry už v listopadu minulého roku zmizely mikrotransakce, což mohlo předznamenávat vypnutí serverů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama