Konami potvrzuje, že během Tokyo Games Show oznámí novou hru z “milované” série
i Zdroj: Konami
Novinka Konami potvrzuje, že během Tokyo Games Show oznámí novou hru z “milované” série

Konami potvrzuje, že během Tokyo Games Show oznámí novou hru z “milované” série

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2022 15:22

Japonské studio Konami potvrdilo, že během letošní konference Tokyo Games Show představí nový titul z rodiny svých nejoblíbenějších sérií. To samozřejmě v hráčích podnítilo zvědavost, už teď ale tušíme, že nepůjde o nový Metal Gear nebo Silent Hill.

Reklama

  • Konami chce během Tokyo Games Show oznámit novou hru z významné série
  • Asi ale nepůjde o žádnou velkou značku
  • Nejpravděpodobnější je nové Yu-Gi-Oh

Oznámení má přijít v rámci třičtvrtěhodinového panelu 16. září. Ačkoliv se ale dlouhodobě mluví třeba o remakování nebo pokračování série Silent Hill (s projekty bývá často spojováno polské studio Bloober Team, které zároveň potvrdilo spolupráci s Konami), média po celém světě nepředpokládají, že by mělo jít o hru podobných rozměrů. Spíše půjde o menší titul z oblíbených značek. Zdroje magazínu VGC údajně vylučují i to, že by šlo o novou Castlevanii. Web PushSquare mluví třeba o novém herním zpracování karetního Yu-Gi-Oh.

V rámci panelu se na pódiu objeví i populární dabér Júki Kadži, jeho spojení se sériemi jako Final Fantasy ale nemusí mít žádný význam. Bude totiž zastupovat fanoušky, ať už to znamená cokoliv.

Konami se má během akce soustředit především na připravovaný šestý díl bojovkové série Street Fighter. Svou roli bude hrát i nový ročník free-to-play fotbalu eFootball 2023 a další, v Evropě prakticky neznámé tituly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama