Jak by vypadali hororoví Pokémoni? Z nové reklamy na Pokémon Go se vám udělá úzko
i Zdroj: The Pokémon Company
Mobilní hraní Pokémon Go Novinka Jak by vypadali hororoví Pokémoni? Z nové reklamy na Pokémon Go se vám udělá úzko

Jak by vypadali hororoví Pokémoni? Z nové reklamy na Pokémon Go se vám udělá úzko

Jakub Fišer

Jakub Fišer

29. 8. 2022 19:20

Ačkoliv některé epizody animovaného seriálu Pokémon jsou hodně temné a mají děsivou atmosféru, rozhodně nelze hovořit o tom, že by šlo o horor. Strach vám ale může nahnat nový reklamní spot na mobilní hru Pokémon Go ve stylu žánru found footage.

Reklama

  • Pokémon Go má novou reklamu, ze které vám bude úzko
  • Zobrazuje pokémony ve stylu found footage hororu
  • Fanouškům se temná atmosféra zamlouvá, volají po celovečerním filmu

Přemýšleli jste někdy nad tím, že kdyby v našem světě žili pokémoni ze stejnojmenného dětského seriálu, všechno by nemuselo být tak barevné, jako v putování Ashe a jeho přátel? Někteří pokémoni budí strach a nejsou ani zrovna přátelští. A přesně takovou tísnivou atmosféru předvádí nejposlednější reklama na mobilní hru Pokémon Go.

Studio Niantic vypustilo k příležitosti svého Go Festu 2022 minutu a půl dlouhý reklamní spot nazvaný Ultra Beasts. V něm zobrazuje několik pokémonů natočených na bezpečnostní kamery nebo na fotoaparát mobilního telefonu.

A nutno dodat, že pohled na Buzzwole vypadajícího jako obří nasvalený šváb, jak se na vás řítí, není zrovna pro slabé povahy. Stejně tak pokémon Xurkitree, který vám šteluje elektrické vedení za oknem.

Za podobou spotu a myšlenkou vytvořit unikátní found footage horor ze světa Pokémon stojí přímo společnost The Pokémon Company. Protože se reklama ve stylu děsivých filmů fanouškům líbí, volají hned po natočení seriálu či celovečerního snímku. O tom však zatím žádné informace nemáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama