Indie bude bojovat proti PUBG vlastní hrou. Podívejte se na trailer k mysterióznímu battle royale Indus
i Zdroj: SuperGaming / Indus press kit
Mobilní hraní PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Indie bude bojovat proti PUBG vlastní hrou. Podívejte se na trailer k mysterióznímu battle royale Indus

Indie bude bojovat proti PUBG vlastní hrou. Podívejte se na trailer k mysterióznímu battle royale Indus

Jakub Fišer

Jakub Fišer

16. 8. 2022 14:00 1

Kontroverze kolem veleoblíbeného battle royale PUBG v Indii nebere konců. Po tom, co tamní vláda zakázala původní i novou upravenou verzi, vyrukuje s vlastní hrou tohoto žánru, která se bude jmenovat Indus.

Reklama

  • Indické studio SuperGaming vyvíjí nový battle royale Indus
  • Ten má nahradit v Indii zakázané PUBG, v úspěch však věří i v globálním měřítku
  • Právě by vypuštěn barevný trailer slibující pěknou grafiku a indickou mytologii

Indické studio SuperGaming vyvíjí novinku jménem Indus již několik měsíců a oznámení padlo na včerejší den, shodou okolností 75. výročí indického národního osamostatnění. Trailer, který k této příležitosti SuperGaming vypustilo, láká na futuristický zážitek ovlivněný indickým prostředím a tamní mytologií.

Ve světě Indus půjde o boj o vzácný materiál, který je v traileru vyobrazený jako růžovo-fialový krystal, pravděpodobně vyzařující jakousi energii. Některé postavy dokonce mají speciální vybavení ve stylu hinduistických bohů; přímo v traileru si můžeme povšimnou sloního muže Ganéši.

Z první ukázky je patrné, že grafika je stylizovaná (jako třeba Fortnite nebo Apex Legends) a k dispozici bude pohled z první i třetí osoby. Krev ve hře pravděpodobně obsažena není, postavy se “po smrti” rozletí na tisíc malých kostiček. Tato cenzura krve a násilí je nejspíš přesně to, co indické vládě chybělo na původním PUBG.

V Indii se s tím nemažou. Po PUBG Mobile zakázali i “cenzurovanou” verzi
i Zdroj: Krafton

V Indii se s tím nemažou. Po PUBG Mobile zakázali i “cenzurovanou” verzi

Vláda v Indii se rozhodla zakázat oblíbený mobilní battle royale PUBG Mobile, ale zároveň i další hry, které tento žánr,…

29. 7. 2022 07:45

Podle informací sdělených v traileru již brzy započne předregistrace, a to jak pro fanoušky na iOS, tak na Androidu. Více jsme se však o budoucí dostupnosti battle royale titulu nedozvěděli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama