Hrdina MediEvilu zřejmě pozvedne meč i v animáku. Na vznik projektu upozorňuje materiál Sony
i Zdroj: Other Ocean Interactive / PlayStation
Novinka Hrdina MediEvilu zřejmě pozvedne meč i v animáku. Na vznik projektu upozorňuje materiál Sony

Hrdina MediEvilu zřejmě pozvedne meč i v animáku. Na vznik projektu upozorňuje materiál Sony

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 8. 2023 11:30

Sir Daniel Fortesque, který se v dnes už vyhlášené recenzi IGN proslavil nejen svou nespornou odvahou, jež se mu stala osudnou, ale i nesnadnou výslovností svého jména, se možná stane předmětem televizní adaptace. Jak se nyní ukazuje, právě PlayStationu exkluzivní značka MediEvil, které je tento rytíř hrdinou, je možná další na řadě pro televizní zpracování. Zatím však není jasné, jakého bude typu, i když lze spíš usuzovat na televizní animák.

Reklama

  • Podle oficiální videa, které se nachází na stránkách PlayStationu, vzniká možná i televizní adaptace MediEvil
  • Původcem domněnky je krátký záběr, který je podobný hrdinovi série

Celá situace, která nyní už 25letou sérii obepnula, vychází z oficiálních stránek PlayStationu, které obsahují různé marketingové materiálu. Na webu, nebo lépe řečeno v jeho dedikované sekci o PlayStation Productions (divize PlayStationu zaměřená na filmové a seriálové projekty spojené s hrami) se ve spolupráci se Sony Pictures objevil následující trailer.

Tento trailer ukazuje různé série, které již mají potvrzenou adaptaci. Najdeme zde tedy třeba postavy ze značek jako The Last of Us nebo Uncharted (které už své adaptace dostaly), dále God of War (jež na ni od Amazon čeká) nebo také Ghost of Tsushima a také Horizon. Nicméně, v jedné části je tu i něco nového, a to právě něco spojeného s MediEvil. 

V rámci krátkého sledu záběrů se nám totiž postupně naskytne pohled na řadu různých soch. Mezi nimi je právě řečený Kratos z God of War, Aloy z Horizon, Joel a Ellie z The Last of Us, Jin Sakai z Ghost of Tsushima a Nathan Drake z Uncharted. Nakonec je tu ovšem právě i Sir Daniel Fortesque, resp. částečně odhalená postava, jejíž nohy jsou až nápadně podobné těm jeho. Ostatně porovnejte sami, když se podíváte na tento obrázek, který srovnává zmíněné video a propagační materiály remaku.

Právě uživatel, který tento příspěvek zveřejnil, přišel s poznatkem o adaptaci jako první. Sice není jisté, že má pravdu a že uvedené video opravdu zachycuje pouze projekty, které nyní vznikají, ale zdá se, že nejspíše ano. Koneckonců, celé video je uvozeno i titulkem “Naše mise”, kdy na komparaci fotek reagovali i někteří tvůrci filmu.

Příkladem jsou Chris Amick a Ben Mekler, kteří se sami podíleli na animovaných seriálech jako scénáristé Kung Fu Panda: Dračí rytíř, Kipo a divotvorná zvířata a Final Space. Jejich reakce je na uvedený příspěvek poměrně výmluvná. Jak lze vidět, když si oba příspěvky rozkliknete, Mekler poslal jen pár smajlíků a Amick zase text: IYKYK (stojící pro If You Know You Know – tedy pokud víš, tak víš).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama