Natáčení třetího filmu Sonic začne v srpnu. Štáb zřejmě míří do Londýna
i Zdroj: Paramount / Sega
Novinka Natáčení třetího filmu Sonic začne v srpnu. Štáb zřejmě míří do Londýna

Natáčení třetího filmu Sonic začne v srpnu. Štáb zřejmě míří do Londýna

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 6. 2023 09:48

Již dříve oznámené završení trilogie filmů Sonic se začne natáčet zřejmě už na konci srpna. Informaci přinesl magazín Hollywood Handle s odkazem na databázi Film & Television Industry Alliance. Ta indexuje začátek natáčení 31. srpna ve Velké Británii. První klapka tak podle všeho padne v Londýně.

Reklama

  • Třetí filmový Sonic se začne natáčet na konci srpna v Londýně

S premiérou filmu se počítá až v prosinci příštího roku, studio si tedy dává dostatečný předstih. O filmu jako takovém toho zatím mnoho nevíme. Konec příběhu dvojky naznačil, že se dočkáme příchodu temné verze Sonica jménem Shadow. Určitě uvidíme samotného eponymního modrého ježka (Ben Schwartz) a byl by velký šok, kdyby se na plátno nevrátili Tails (Colleen O'Shaughnessey) a Knuckles (Idris Elba). Právě Knuckles se mezitím dočká ještě seriálového spin-offu.

Z lidských obličejů pravděpodobně uvidíme Jamese Marsdena jako šerifa Toma. Naopak velký otazník visí nad ikonickým Jimem Carreym v roli Dr. Robotnika. Ten sice patřil k nejvýraznějším tvářím prvních dvou filmů, po premiéře dvojky ale ohlásil pauzu a naznačil, že zvažuje odchod do filmového důchodu, protože už je unavený. Názor by mu podle jeho slov mohla změnit jenom nabídka s opravdu výjimečným scénářem.

Oba filmy Sonic patří mezi deset nejvýdělečnějších herních filmů všech dob a i kvůli upadající popularitě herní předlohy velmi příjemně překvapily. Jednička navíc vyšla velmi nešťastně, těsně před začátkem pandemie koronaviru, takže přišla o spoustu peněz hlavně z čínské distribuce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama