Among Us se změní i na ztřeštěný seriál. Animovaná produkce bude věrná původnímu námětu
i Zdroj: Innersloth
Novinka Among Us se změní i na ztřeštěný seriál. Animovaná produkce bude věrná původnímu námětu

Among Us se změní i na ztřeštěný seriál. Animovaná produkce bude věrná původnímu námětu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 6. 2023 07:45

Populární Among Us, které zejména předchozí roky vířilo vody nezávislé scény, se dočká animovaného seriálu. Jak informoval magazín Variety, nový seriál, o který se postará stejná animační společnost, jaká přinesla třeba Big Mouth a Star: Trek Lower Decks (Titmouse) – se zřejmě bude držet základní premisy o vraždě a dedukci, kterou představila i zmíněná hra.

Reklama

  • V rámci herních adaptací dostaneme i animovaný seriál podle Among Us
  • Adaptace má být v zásadě věrná předloze a má předložit tentýž princip, na jakém stála hra

Konkrétní představa o tom, jak bude seriál fungovat je sice zatím matná, ale dá se obecně říci, že bude podobná někdejší hře. Byla představena tak, že členové vaší posádky byli opět nahrazeni mimozemským měňavcem, který má v úmyslu uvést vše ve zmatek, sabotovat loď a samozřejmě – všechny zabít, aby nakonec sám na lodi vyhrál. 

„Vykořeňte 'podvodníka', nebo se stanete obětí jeho vražedných plánů," dodává k tomu Variety. To tím současně dokládá i údajný oficiální dokument, který se měl serveru exkluzivně dostat do rukou a ze kterého plyne vše z výše uvedeného. Nad rámec pak ještě Variety zmiňuje, že ačkoli animaci obstarává studio Titmouse, vlastní firmou zodpovědnou za provedení seriálu je CBS Studios.

Mimo to můžeme dále rovněž už nyní uvést, že CBS spolupracuje teď na tvorbě seriálu přímo se studiem Innersloth, které stojí za hrou Among Us. Owen Dennis (seriál Infinity Train) bude na projektu za CBS pracovat jako výkonný producent a hlavní tvůrce, přičemž jako výkonná produkce studia Innersloth pomohou Forest Willard, Marcus Bromander a Carl Neisser.

V současné době není se seriálem spojena žádná distribuční síť nebo streamer, který by ji měl sdílet. Stejně tak není známo ani přibližné datum premiéry nebo datum uvolnění traileru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama