Hogwarts Legacy návod – Jak změnit vzhled vašeho vybavení?
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Tipy a triky Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy návod – Jak změnit vzhled vašeho vybavení?

Hogwarts Legacy návod – Jak změnit vzhled vašeho vybavení?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

21. 2. 2023 10:00 3

Hogwarts Legacy je RPG se vším všudy a nabízí proto solidní databázi všemožného vybavení. Můžete si ale změnit design své postavy, aby si udržela vylepšení plynoucí z vybavení, ale nevypadala jako hastroš?

Reklama

  • Jak v Hogwarts Legacy změnit vzhled postavy?
  • Můžete si upravit vizáž oblečení, aniž byste ovlivnili své statistiky

V Hogwarts Legacy aplikujete na svou postavu několik druhů vybavení, které upravuje vaše staty – obrana a útok – a přidává také různá vylepšení týkající se živlů či konkrétních nepřátel.

Jde o klobouk, rukavice, maska nebo brýle, šála, spodní set oblečení a kabát nebo plášť. Dohromady tedy 6 kusů oblečení. Vtip je v tom, že hráči sety často kombinují, aby dosáhli nejlepších statistik u své postavy. A takto odění hrdinové často vypadají velmi bizarně.

Hra naštěstí umožňuje změnit vzhled vaší postavy, respektive design oblečení, které nosí. Zachováte si tím všechna vylepšení, která skýtají vaše drahocenné kousky oblečení, ale budete zároveň vypadat stylově.

Hogwarts Legacy návod – Jaká nejlepší kouzla používat a proč?
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Hogwarts Legacy návod – Jaká nejlepší kouzla používat a proč?

Nová hra Hogwarts Legacy přináší zážitek z čarodějného světa, kterému vdechla život spisovatelka J. K. Rowlingová. Díky tomu…

14. 2. 2023 10:20

Jak změnit vzhled vašeho vybavení?

Jak na to? Otevřete menu a přejděte do položky s vybavením „Gear“. Najeďte kurzorem na vybavení, jehož vzhled chcete změnit – můžete pozměnit všechny části, nebo třeba jen pokrývku hlavy a podobně.

V dolní části obrazovky se objeví možnost „Change Appearance“, stiskněte tlačítko X (na Xboxu), čtvereček (na PlayStationu) nebo F (na klávesnici).

Nyní můžete vybírat z kosmetických druhů vybavení. Nepřináší vám žádná vylepšení, vybíráte tedy pouze podle vlastních estetických preferencí. Toho kosmetické vybavení získáváte za plnění výzev a postupným dokončováním příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama