Hledáte originální zombie střílečku? Yet Another Zombie Defense HD míří konečně i na telefony
i Zdroj: Steam / Awesome Games
Mobilní hraní Yet Another Zombie Defense HD Novinka Hledáte originální zombie střílečku? Yet Another Zombie Defense HD míří konečně i na telefony

Hledáte originální zombie střílečku? Yet Another Zombie Defense HD míří konečně i na telefony

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 5. 2022 09:10

Vzpomínáte ještě na legendární prohlížečovou hříčku Boxhead, ve které jste měli jediný úkol – přežít vlny krvelačných zombíků? Na mobily teď míří velmi podobný titul, ovšem v pěknější grafice a celkově modernějším hávu. A ironie mu nechybí, jmenuje se totiž Yet Another Zombie Defense HD.

Reklama

  • Yet Another Zombie Defense HD chce parodovat zombie tower defense hry
  • Hratelnost je jednoduchá – ve dne stavíte obranu, v noci se bráníte proti zombíkům
  • Hra je k mání na PC a konzole již několik let, nyní konečně přichází i na mobilní telefony

Pokud vás baví zombie apokalypsa, žánr tower defense a zároveň rádi bojujete proti nepřátelům ve vlnách, Yet Another Zombie Defense HD je hrou přímo pro vás. Poprvé zažila premiéru v roce 2017, kdy ještě jako typický indie titul zamířila na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One; později i na Switch.

Neotřelý zombie survival pro každého? Dysmantle míří po třech letech na mobily
i Zdroj: Steam / 10tons

Neotřelý zombie survival pro každého? Dysmantle míří po třech letech na mobily

O vývojářském studiu 10tons jsme informovali nedávno, v souvislosti s jejich novým roguelike RPG jménem Skeletal Avenger. A…

16. 5. 2022 21:04

Nyní hra přichází v lehce osvěžené variantě i na mobilní zařízení. Hratelnost je jednoduchá, ovládá se z výšky, takřka shora a vaším cílem je vybudovat svou základnu, která odolá náporům krvelačných “živých nemrtvých”. Důležitým aspektem je to, že zatímco ve dne máte klid na stavbu pasivní obrany, v noci už se musíte chopit zbraně a aktivně chránit své hnízdo.

K mání máte hned několik typů zbraní, samostřílů, plotů z kůlů, nebo třeba plot, který po zničení exploduje. Na druhou stranu i zombíci mají hned několik variant, včetně zmutovaných vlků. Dlužno ještě podotknout, že Yet Another Zombie Defense HD lze hrát v kooperativním multiplayeru.

Vývojáři ze studia Awesome Games vypustili trailer, který láká na brzký launch videohry také na mobilní platformu iOS. Pro iPhony a iPady bude Yet Another Zombie Defense HD k dispozici již 23. června a to za 79 Kč včetně DPH. Dostupnost pro Android zatím nebyla potvrzena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama