Neotřelý zombie survival pro každého? Dysmantle míří po třech letech na mobily
i Zdroj: Steam / 10tons
Mobilní hraní Dysmantle Novinka Neotřelý zombie survival pro každého? Dysmantle míří po třech letech na mobily

Neotřelý zombie survival pro každého? Dysmantle míří po třech letech na mobily

Jakub Fišer

Jakub Fišer

16. 5. 2022 21:04

O vývojářském studiu 10tons jsme informovali nedávno, v souvislosti s jejich novým roguelike RPG jménem Skeletal Avenger. A teď tvůrci neotřelých mobilních hříček přichází s další premiérou, kterou brzy přivítáme na svých mobilních zařízeních – postapokalyptické RPG Dysmantle.

Reklama

  • Dysmantle přináší na displeje telefonů skoro až falloutovou atmosféru
  • Cílem hráče bude přežít na ostrově, který byl zpustošen zombie apokalypsou
  • Vývojáři potvrdili, že hra přijde jak na iPhony a iPady, tak na Android

Možná se vám zdá, že podobnými postapokalyptickými zombie survival RPG tituly se obchody s mobilními hrami jen hemží. Ano i ne. Málo jich tam rozhodně není, kvantita zde ale jednoznačně převyšuje kvalitu. Dysmantle by měl nabídnout zejména velký otevřený svět k objevování a zábavný gameplay.

Vývojáři slibují, že Dysmantle přinese komplexní survival zážitek. Dočkáme se rozsáhlého světa, exteriérových i interiérových lokací, množství zbraní a dalšího vybavení, které půjde navíc craftovat a vylepšovat, ale také hord nemrtvých a zmutovaných nepřátel. Mluví se také o zábavných vedlejších úkolech v post-apo světě a třeba i volnočasových aktivitách, jako je lov či rybaření.

Dysmantle není pro fanoušky zombie survival žánrů úplnou novinkou. Studio 10tons totiž počin vypustilo již v roce 2019, a to na PC, Nintendo Switch, PS4 a Xbox One. Teď je čas, aby tři roky stará videohra zamířila i na mobilní platformy. Zatím sice nevíme, kdy přesně si budeme moci zahrát, nicméně vývojáři potvrdili dostupnost jak na iOS / iPadOS, tak na Android. Pokud ale rádi holdujete tomuto žánru, čekání se jistě vyplatí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama