Unikl gameplay ze Zombies režimu Call of Duty: Vanguard, záběry ale z internetu rychle mizí
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Unikl gameplay ze Zombies režimu Call of Duty: Vanguard, záběry ale z internetu rychle mizí

Unikl gameplay ze Zombies režimu Call of Duty: Vanguard, záběry ale z internetu rychle mizí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 11. 2021 17:15

Už za pár dní si odškrtneme další každoroční tradici herního průmyslu – Activision totiž přinese další díl Call of Duty, tentokrát s podtitulem Vanguard. Ten kromě zasazení do alternativní historie láká i na klasický režim s nemrtvými, o kterém se ale vývojáři zatím moc nerozpovídali. Na řadu tak přichází uniklá videa, skrze která se můžeme podívat na to, jak vývojáři letošní obdobu tohoto módu pojali.

Reklama

  • Na YouTube uniklo 20 minut ze Zombies režimu Call of Duty: Vanguard
  • Fanoušci dostanou klasickou hratelnost s několika změnami
  • Mód má příběhem navazovat na loňské Black Ops Cold War

Po internetu se šíří uniklé záběry, konkrétně jde o zhruba dvacet minut hraní režimu. Activision ale pilně vyplňuje DMCA žádosti a na YouTube už tak videa téměř neexistují. Jisté útržky lze ale najít na jiných sociálních sítích.

Jak už vývojáři dříve zmiňovali, letošní Zombies budou vůbec prvním crossoverem, příběhem tedy budou navazovat na loňský Black Ops Cold War. Jak bude tato novinka fungovat v praxi uvidíme už 5. listopadu, kdy hra vychází na PC, PS4/5, XSX/S a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama