Hitman se chystá na návrat do akce. Video vysvětluje principy režimu Freelancer
i Zdroj: IO Interactive
Hitman 3 Novinka Hitman se chystá na návrat do akce. Video vysvětluje principy režimu Freelancer

Hitman se chystá na návrat do akce. Video vysvětluje principy režimu Freelancer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 10. 2022 11:50

Hitman se začátkem roku znovu pustí do práce, tentokrát jako podnikatel na volné noze. V lednu si došlápne na několik zločineckých syndikátů v rámci režimu Freelancer.

Reklama

  • Video přibližuje režim Freelancer
  • Vidět je skrýš, plnění kontraktů, získávání nových zbraní
  • Režim dorazí 26. ledna

Jedním z hlavních prvků je úkryt, kde holohlavý zabiják načerpává novou energii. Zároveň jde o hub, kde dochází k plánování jednotlivých misí. Hlavním úkolem je odstranit lídry čtyř skupin, k nimž se budete muset propracovat skrze níže postavené členy. Vrcholem každé operace je takzvaný Showdown.

Obtížnost se zvedá s každou další dokončenou operací, a to například tím, že budete muset splnit více kontraktů, abyste se dostali k hlavnímu šéfovi. Jednotlivé syndikáty se od sebe v praxi liší designem misí, takže motivují k odlišnému hernímu stylu.

Hitman 3 nabídne režim Freelancer až začátkem příštího roku. Autoři upozorňují na chystaný test
i Zdroj: IO Interactive

Hitman 3 nabídne režim Freelancer až začátkem příštího roku. Autoři upozorňují na chystaný test

Agent 47 si již odkroutil hlavní šichtu v rámci třetího dílu, stále ho ale čeká hromada práce v chystaném rogue-like režimu…

5. 10. 2022 10:27

Video také připomíná, že se jedná o rogue-like režim, což zde znamená, že pokud v dané misi neuspějete, přijdete o všechny zbraně a předměty, které jste si vzali do akce, navíc odevzdáte polovinu získaných finančních prostředků. A pokud náhodou pohoříte v závěrečném Showdownu, budete muset rozehrát kampaň od začátku.

Agent 47 si plněním kontraktů zvyšuje odbornost, což se projevuje také v úkrytu. Časem se zpřístupní vrchní patro a nové místnosti, šatník se rozšíří o nové převleky, k dispozici bude také střelnice. 

Více informací najdete v přiloženém videu, zjistíte například, jak si opatřit další zbraně, jak fungují bedny s náhodnými předměty a tak dále. Hitman 3: Freelancer bude k dispozici od 26. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama