Hitman 3 odkrývá roadmapu zbytku měsíce. Zdobí ji nová ostrovní mapa a další cíle
i Zdroj: IO Interactive
Hitman 3 Novinka Hitman 3 odkrývá roadmapu zbytku měsíce. Zdobí ji nová ostrovní mapa a další cíle

Hitman 3 odkrývá roadmapu zbytku měsíce. Zdobí ji nová ostrovní mapa a další cíle

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2022 08:30

Červencové nabídka Hitmana 3 v podobě Elusive Targets a Elusive Target Arcades bude nakonec doplněna i o novou mapu s názvem Ambrose Island. Přidané území, jež si zahrajete ještě tento měsíc, před vás rozprostře zátoku pirátů ukrytou v srdci ostrova v Andamanském moři.

Reklama

  • IO Interactive představuje červencovou roadmapu Hitman 3 
  • Vedle Elusive Targets a Elusive Target Arcades čeká na hráče odložená mapa Ambrose Island

Ambrose Island byl odhalen již v květnu, kdy IO Interactive uvedlo, že nový režim Freelancer bude odložen na druhou polovinu roku 2022. Připomínáme, že režim Freelancer přinese nový hratelný obsah, atentáty i přizpůsobitelný trezor, kam si můžete ukládat své vybavení. Datum vydání Ambrose Island bylo posunuto tak, aby odráželo odklad Freelancer. Nově tak připadá na 26. července, kdy se mapa objeví zdarma s přídavkem nových cílů, výzev a odměn. 

Jak už bylo naznačeno, červencová nabídka změn, přináší i novinky jiného rázu. Jednou z nich je například opětovný návrat bangkokského hotelu Himmapan do bezplatné rotace map. Tato nabídka potrvá až do 17. července, přičemž využít jí mohou bez výjimky všichni hráči. Totéž platí i pro nové Elusive Target Arcades. Pokud některé z nich splníte, můžete počítat s duhovou katanou, s níž posléze lze vyrazit na následující mise.

Vicente Murillo, "Revolucionář“, se totiž rovněž vrací do akce. Do 18. července se z něj stává nový Elusive Target pro všechny majitele Year 2 edice, načež další cíl dorazí 15. července. Tímto nepolapitelným cílem se stane Wen Ts'ai, vyhlášený potravinový kritik, který poznal, co neměl, a ke své smůle odcestoval i na špatné místo ve špatný čas.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama