GOG rozdává výpravné dobrodružství South of the Circle
i Zdroj: 11 bit studios / State of Play
South of the Circle Novinka GOG rozdává výpravné dobrodružství South of the Circle

GOG rozdává výpravné dobrodružství South of the Circle

David Bernard

David Bernard

30. 12. 2023 14:00

Poslední z pěti her, které společnost GOG rozdává napříč letošními vánočními svátky, je výpravné a emotivní dobrodružství South of the Circle. Pořádně se oblečte, budete to potřebovat.

Reklama

  • GOG rozdává výpravné dobrodružství South of the Circle
  • Čeká vás výpravné a emotivní dobrodružství
  • Hru si do knihovny můžete přidat až do 1. ledna 2024 (15:00)

Vánoce a dárky k sobě neodmyslitelně patří. To ví i společnost GOG, která v posledních dnech rozdala již čtyři z pěti zamýšlených her zdarma. Pátým a posledním titulem, který si až do 1. ledna 2024 (15:00) můžete přidat do knihovny, je výpravné a emotivní dobrodružství South of the Circle. Hra nabízí zážitek s hlubokým filmovým příběhem. Hlavní zápletka manévruje mezi současností a minulostí a klade otázky o důsledcích životních rozhodnutí, hledání kariéry nebo opravdové lásky.

Vžijete se do kůže Petera, akademika z Cambridge, který se během studené války zřítil v Antarktidě. Zatímco hledá pomoc, odvíjí se před ním jeho minulost a odhaluje, jak ho nátlak moci a jeho vlastní touhy zavedly do krize, ze které musí nějak uniknout. Mezi Peterem a jeho kolegyní Clarou se rozvine milostný příběh a hlavní postava zjišťuje váhu všech věcí, které slíbila. Peter přijde na to, že stejně jako vzpomínky z dětství, některé sliby přetrvají navždy. Hra South of the Circle je dostupná na PC, Mac, Nintendo Switch, iOS a herní konzole současné i minulé generace. Nabídka společnosti GOG se týká pouze verze pro PC.

GOG rozdává hru zdarma. Vyřešte vraždu a zachraňte svět
i Zdroj: DigiTales Interactive

GOG rozdává hru zdarma. Vyřešte vraždu a zachraňte svět

Platforma GOG si podobně jako konkurence připravila řadu herních dárků. Čtvrtým z nich je sci-fi noir detektivka, ve které…

26. 12. 2023 15:30
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama