GOG rozdává hru zdarma. Vyřešte vraždu a zachraňte svět
i Zdroj: DigiTales Interactive
Novinka GOG rozdává hru zdarma. Vyřešte vraždu a zachraňte svět

GOG rozdává hru zdarma. Vyřešte vraždu a zachraňte svět

Dominik Tománek

Dominik Tománek

26. 12. 2023 15:30

Platforma GOG si podobně jako konkurence připravila řadu herních dárků. Čtvrtým z nich je sci-fi noir detektivka, ve které se budete snažit zabránit globální katastrofě.

Reklama

  • GOG rozdává čtvrtou z pěti her zdarma
  • Tentokrát jde o indie sci-fi Lacuna
  • Hra je k vyzvednutí do 29. prosince

Čtvrtou hrou zdarma v rámci zimního výprodeje na GOGu je Lacuna z roku 2021. Hra od studia DigiTales Interactive je neo-noir detektivkou, ve které na vás čeká vražda, hackerský/bombový útok a záchrana světa. Místní sluneční soustava je na pokraji toho, aby se ponořila do války. Pomozte agentovi CDI Neilu Conradovi učinit řadu stále obtížných rozhodnutí v moderní dialogové adventuře zasazené do pixelartového sci-fi noir světa.

GOG zahájil zimní výprodej před několika dny a již nabídl hry jako Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager, Lost Ruins nebo Caveblazers. Akce potrvá do 4. ledna a zbývá poslední hra, kterou bude možné vyzvednout za pár dní. 

Zimní výprodej GOGu je každoroční akcí, při níž se s velkými slevami prodávají tisíce her dostupných na platformě pro PC. V současné době lze Cyberpunk 2077 zakoupit s 50% slevou, takže stojí jen 30 dolarů. Také jeho kritiky oceňované DLC Phantom Liberty stojí jen 25 dolarů. Ale je toho samozřejmě mnohem víc. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama