Krvavá bitka může začít. GOG rozdává další hru zdarma
i Zdroj: ALTARI GAMES
Novinka Krvavá bitka může začít. GOG rozdává další hru zdarma

Krvavá bitka může začít. GOG rozdává další hru zdarma

Dominik Tománek

Dominik Tománek

20. 12. 2023 06:00

GOG se připomíná bezplatnou nabídkou, v rámci které si budete moct zdarma vyzvednout akční metroidvanii ze světa plného krvelačných monster.

Reklama

  • Epic rozdává druhou z pěti her zdarma
  • Tentokrát jde o indie Lost Ruins
  • Hra je k vyzvednutí do 21. prosince

Druhou hrou zdarma v rámci zimního výprodeje na GOGu je Lost Ruins z roku 2021. Hra od studia Altari Games je pixelartovou metroidvanií, kde se budete snažit přežít proti útokům krvelačných nepřátel. K dispozici je samozřejmě několik různých zbraní a kouzel. Na serveru Metacritic má v průměrném hodnocení od kritiků 59 %, přičemž hodnocení od hráčů je 7,4 bodů. Hra je k vyzvednutí do 21. prosince. 

GOG zahájil zimní výprodej před několika dny a jako první hru zdarma nabídl Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager jako první z pěti her zdarma, které budou rozdány do 4. ledna příštího roku. 

Zimní výprodej GOGu je každoroční akcí, při níž se s velkými slevami prodávají tisíce her dostupných na platformě pro PC. V současné době lze Cyberpunk 2077 zakoupit s 50% slevou, takže stojí jen 30 dolarů. Také jeho kritiky oceňované DLC Phantom Liberty stojí jen 25 dolarů. Ale je toho samozřejmě mnohem víc 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama