Fyzická E3 2021 byla oficiálně zrušena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fyzická E3 2021 byla oficiálně zrušena

Fyzická E3 2021 byla oficiálně zrušena

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 2. 2021 10:05 2

Rozhodnutí, které v kontextu globálního dění nejspíše žádného hráče nezaskočí. Fyzický veletrh E3 2021 byl podle dokumentace města Los Angeles zrušen, důsledkem čehož přichází na řadu avizovaná online alternativa.

Reklama

Komise pro rozvoje cestovního ruchu Los Angeles, jež se zprávou přišla, udává, že momentálně spolupracuje s organizátorem E3, uskupením ESA, na možnostech online vysílání z místního kongresového centra. Dodatečně poznamenává, že v aktivním jednání je i udělení licence pro veletrh E3 2022 a 2023.

Zrušení fyzického veletrhu E3 značí už druhý rok, kdy se musíme kvůli pandemii koronaviru obejít bez pořádání tradičních herních konferencí. Pokud se naplní scénář ESA, jež je podmíněn aktivním zájmem vydavatelů a vývojářů, pak bychom se digitální E3 měli dočkat už tradičně v období léta.

Podle posledního prohlášení ESA by vysílání připadalo na třídenní interval v rozmezí 15. až 17. června. Je však vhodné zdůraznit, že nahrazení loňského ročníku individuálními akcemi jednotlivých vydavatelů, popř. vývojářů může předznamenávat podobný průběh i v letošním roce. V takovém případě by E3 nemusela proběhnout vůbec.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama